K Judgment vyšlo nové gameplay video
Judgment Novinka K Judgment vyšlo nové gameplay video

K Judgment vyšlo nové gameplay video

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4

Komentuje ho sám hlavní herec Greg Chun.

Reklama

Nová hra od tvůrců legendární série Yakuza si už stihla projít díky herci Pierre Takim kontroverzí, když byl zatčen kvůli držení drog, což mělo za následek pozastavení veškerých prodejů hry v Japonsku. To ale nemění nic na tom, že se zbytek světa na novou hru od Ryu Ga Gotoku Studia stále pekelně těší.

Na vtělení do kůže detektiva Takayuki Yagamiho si tedy ještě pár dní musíme počkat, avšak toto čekání si můžeme zkrátit novou ukázkou hratelnosti, jejíž stopáž přesahuje celých dvacet minut a komentuje ji herec, který propůjčil hlas a tvář hlavnímu hrdinovi.

Celá ukázka se motá kolem jednoho případu, kterým byl Takayuki pověřen. Má za úkol najít muže jménem Kaito. Začíná se poměrně pozvolna, kdy nám jsou představeny základní prvky hratelnosti, společně s dronem, jehož můžete využít pro průzkum terénu. Ta správná sranda ovšem začíná, když hledaného naleznete a když dostanete celkově tři možnosti, jak ho dopadnout. V ukázce zvolí možnost, kdy se s využitím převleků pokusí infiltrovat dovnitř do budovy. Netrvá ale příliš dlouho a jsou odhaleni jedním z členů gangu.

A zde dostáváme ujištění, že se nezapomnělo ani na pověstný yakuzácký humor, jelikož na otázku: „Proč nevypadá jako normální uklízeč“ hlavní hrdina odpoví, že byl na plastické operaci. Po této interakci konečně dostaneme i ochutnávku bojového systému, který velmi připomíná právě Yakuzu, ovšem ještě možná s větším pocitem over-the-top akce.

Určitě doporučuji se na gameplay záběry kouknout v celé své délce, jelikož přeci jen není úplně zvykem, aby hru hrála sama hlavní postava, což má za následek i některé zajímavé informace a momenty.

A pokud hru ještě nemáte předobjednanou, můžete tak udělat v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, jelikož 25. června se určitě můžeme těšit na další nezapomenutelnou exkluzivitu pro čtvrtý PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama