K předobjednávkám X360 verze GTA 5 zajímavý bonus
GTA 5 Novinka K předobjednávkám X360 verze GTA 5 zajímavý bonus

K předobjednávkám X360 verze GTA 5 zajímavý bonus

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

67

Hráči, kteří s předobjednají páté Grand Theft Auto na Xbox 360 prostřednictvím Microsoft Storu se mohou těšit na sympatický přídavek.

Reklama

Návdavkem totiž dostanou asi 1600 microsoftích bodů, jež mají hodnotu nějakých 20 dolarů. Akce trvá do 16. září, přičemž body samotné vám přijdou formou voucheru do emailové schránky.

Není přitom vyloučeno, že je to další z pokusů Microsoftu jak zvýšit zájem o značku a tím i o Xbox One. Poslední zprávy totiž naznačují, že kvůli relativně chladnému přijetí snížila společnost odhady vyexpedovaných kusů.

Nově se počítá s tím, že Microsoft do konce aktuálního kalendářního roku rozešle nějakých 6,2 milionů kusů novogenerační konzole. Původně se přitom počítalo s víc jak sedmi miliony udaných jednotek.

Návdavkem pak jeden ze zaměstnanců firmy, Albert Panello, uživatelům NeoGAFu potvrdil, že se s největší pravděpodobností nemusí být návratu DRM ochran na Xbox One. V daném stavu by podle něj ztrácely smysl.

„Všechny tam byly kvůli původním plánům s konzolí, které víceméně nepočítaly s fyzickými kopiemi her a tudíž bylo třeba digitální obsah nějak zabezpečit. To už ale neplatí a nevěřím proto tomu, že bychom se k nim ještě někdy vraceli.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama