LoL Novinka K’Sante přinese do League of Legends obratnost s odolností

K’Sante přinese do League of Legends obratnost s odolností

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Předností tohoto tanka bude pohyblivost.

Reklama

League of Legends je free-to-play hrou, kvůli čemuž nový šampion často představuje větší hrozbu než většina starých. Někdy je to způsobeno absencí řádného vybalancování, zatímco jindy je to vyloženě o tom, že si do boje přináší schopnosti, jimiž dokáže seřezat velkou část nepřátelského týmu. Podle nového traileru nebude nadcházející tank K’Sante žádné ořezávátko. Právě naopak. Vypadá to, že se bude jednat nejen o hrdinu s velkou výdrží, ale také obratností, což není u tanků League of Legends úplně obvyklé, přestože pár agilnějších se jich v rozsáhlém spektrum také najde.

Jedním ze základních prvků jeho bojové efektivity se stane pasivní schopnost Dauntless Instinct. V případě, že hrdina svou schopností zasáhne nepřátele automaticky dostanou marku, která reaguje na jeho další úder, jenž jeho sokům vezme určitý počet životů, k němuž se má vždy přičíst procentuální část protivníkova zdraví. První aktivní dovedností tohoto šampiona je Ntofo Strikes, skrze nějž udeří svými zbraněmi do prostoru před sebou. Pokud zasáhne protivníky dvakrát automaticky je při následném úderu přitáhne k sobě. V rámci druhého kouzla Path Maker se má možnost vrhnout kupředu, čímž zasažení protivníky dočasně omráčí a aby toho nebylo málo vezme jim procentuální část z jejich životů. Třetí dovednost Footwork je podpůrným prvkem, skrze nějž vyrazí ke spojenci a dočasně jej zaštítí. Jeho ultimátní trik All Out jej nechá prosvištět nepřáteli a vytvořit ze svých zbraní čepele, díky čemuž se povaha jeho schopností změní.

Z prezentovaných informací je jasné, že pohyblivost nového šampiona bude jednou z jeho silných stránek. Zaostávat však jakožto správný tank nebude ani po stránce odolnosti. Více se o něm a především nástrojích, jež užije v boji, můžete dozvědět kupříkladu na oficiálních stránkách League of Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama