Kamioňácký simulátor Truck Driver na konkurenci z Česka ztrácí
Truck Driver Novinka Kamioňácký simulátor Truck Driver na konkurenci z Česka ztrácí

Kamioňácký simulátor Truck Driver na konkurenci z Česka ztrácí

Yurris CZ

Yurris CZ

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Plusem je vydání i na konzole.

Reklama

Triangle Studios ve spolupráci s SOEDESCO oznamují simulátor řízení kamiónů s prostým názvem Truck Driver. Ve hře okusíme nelítostný kariérní růst. Nejdříve jako součást firmy budeme jezdit zakázkové trasy, později se vypracujeme, pořídíme vlastní tirák a pokusíme se postavit na vlastní nohy. Po prvních ziscích si pořídíme vylepšené díly pro našeho "mazlíka." Jízdu ve vysoko posazené kabině si budeme moci užit napříč otevřeným světem.

Na rozdíl od konkurenčních titulů je Truck Driver plně zaměřen na kariérový režim. Přestože hra spadá do kategorie simulátorů, tvůrci z Triangle Studios chtějí vážnost trochu zmírnit a do žánru simulátorů přinést také často postrádaný element zábavy.

Na konci článku naleznete video, kde tvůrci vysvětlují, že Truck Driver se zaměřuje mimo jiné na vzájemné interakce hráče coby řidiče kamionu s místní komunitou. Hráč se setká s nejrůznějšími postavami, se kterými bude možné rozvíjet pracovní vztahy.

Generální ředitel společnosti Triangle Studios, Remco de Rooij, rovněž sdělil, že spolupráce se společností SOEDESCO přináší mnoho zkušeností a inovace při procesu vývoje. Například slibují, že do vývoje zapojí experty přímo z terénu, kteří pomůžou vytvořit skvělý zážitek z jízdy.

Klíčové prvky:

  • Užívejte si zážitky řidiče náklaďáku se zaměřením na svou kariéru
  • S každou zakázkou budujte pevnější vztahy s místní komunitou
  • Upravujte si svůj vůz pomocí tuny součástek a předělejte si ho k obrazu svému
  • Prozkoumávejte rozlehlý otevřený svět a sledujte, jak se mění s vámi
  • Projíždějte překrásnou krajinou a plně prozkoumatelnými městy

Teaser trailer vypadá jak jinak než pěkně, ale při pohledu na přiložené screeny se Truck Driver jeví jako titul pro mobilní zařízení. Rovněž zamrzí absence licencovaných tahačů, kterou není snadné od výrobců získat. Datum vydání bude teprve oznámeno, hra vyjde pro PC a konečně usedneme do kamionu i na konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Na konkurenci z Česka v podobě Euro Truck Simulatoru 2 a American Truck Simulatoru tenhle titul dost ztrácí. Má viditelně horší grafiku, včetně jednotlivých detailů, a očekáváme, že svět nebude tak rozsáhlý. Plusem je vydání na konzole PlayStation 4 a Xbox One, pro něž výše zmíněné hry od pražského týmu nejsou k dispozici. Uvidíme, jak se Truck Driver bude dále prezentovat. Třeba vývojáři překvapí a postupně by z toho mohl být zajímavý titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama