Cyberpunk 2077 Novinka Kapela Morčata na útěku si dělá legraci ze Cyberpunku 2077

Kapela Morčata na útěku si dělá legraci ze Cyberpunku 2077

Ondřej Partl

Ondřej Partl

36
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

"Je to prý známka Cyberpunku."

Reklama

Vydání očekávaného hitu od CD Projekt RED s názvem Cyberpunk 2077 je doprovázeno nemalou kontroverzí, týkající se technického stavu hry, především tedy na starších konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Tato aféra posléze má dokonce takový rozptyl, že si ji všimla i brněnská parodická skupina Morčata na útěku.

Tu můžete znát především pro jejich parodické verze různých světoznámých i tuzemských písní, jako je třeba What Is Love alias Vladislav.

Jejich nejnovější krátká píseň (naleznete ji v náhledu) na melodii skladby Známka punku od české punk-rockové skupiny Visací zámek má však videoherní tématiku, jelikož si dělá legraci právě z nedávného hitu a jeho technického stavu.

V samotném klipu můžeme vidět záběry ze samotné hry, přičemž většina zobrazovaných bugů pochází z dřívější, ještě neopatchované konzolové verze hry, tudíž je samozřejmě situace aktuálně o něco lepší, avšak stále ne zřejmě ideální.

Popředí těchto záběrů následně zdobí frontman skupiny s přezdívkou Yetťák, jehož vzhled je tématicky stylizován tak, aby šel ruku v ruce se hrou, přičemž také zde předvádí divoké taneční kreace, s kterými to můžete rozbalit na nejbližší diskotéce (až tedy opět budou otevřené).

Pokud by vás zajímala další tvorba tohoto hudebního uskupení, můžete zavítat na jejich oficiální YouTube kanál, případně navštívit oficiální web.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama