Karetní Fable Fortune vyjde v červenci
Fable Fortune Novinka Karetní Fable Fortune vyjde v červenci

Karetní Fable Fortune vyjde v červenci

Redakce

Redakce

Nejprve bude karetní hra ze světa Fable placená, později i zdarma.

Reklama

Fable Fortune je karetní hra ze světa Fable, která byla ve vývoji ve studiu Lionhead. To ale Microsoft nečekaně uzavřel, přesto se na Fable Fortune nadále pracuje. Ex-vývojáři z Lionhead se sešli ve Flaming Fowl Studios a získali od Microsoftu licenci, aby mohli Fable Fortune dodělat. Vypomáhá jim společnost Mediatonic.

K vydání Fable Fortune dojde 11. července v rozpracovaných verzích pro PC a Xbox One. Ze začátku bude hra dostupná jen v takzvaném Founder's Packu, který by dle vývojářů měl za cenu 15 dolarů nabídnout in-game itemy v prakticky trojnásobné hodnotě, například 20 balíčků karet či exkluzivní a velice vzácné karty. Ale i pokud se vám nechce platit oněch 15 dolarů, nemusíte zoufat, hra bude v pozdější fázi roku 2017 hratelná zdarma, samozřejmě bez výše zmíněných výhod.

Zejména těm zkušenějším z vás může název titulu vyvolávat nostalgické vzpomínky, jelikož 2004 světlo světa spatřil první díl akční bojovky Fable. A nové Fable Fortune na tento populární svět úzce navazuje.

Jestliže vás původní série Fable zcela minula, stále si můžete Fable Fortune zcela bez výčitek zahrát. Základní principy hry jsou totiž dobře známé z jiných karetních titulů, vše ovšem zasazeno do netradičního světa série Fable - Albionu. Do prostředí plném nejrozličnějších hrdinů, zloduchů a magie se navíc budete moci vydat s kamarádem v co-op režimu, což je vždy vítaným plusem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama