FIFA 22 Novinka Kariérní režim ve FIFA 22

Kariérní režim ve FIFA 22

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jakých novinek se dočkáme v tomto módu?

Reklama

FIFA 22 ve své minulé ukázce podrobněji představila chystané změny v hratelnosti, za které z velké části může technologie Hypermotion, která bude dostupná v next-gen verzích hry a na službě Google Stadia.

Nová ukázka se však zaměřuje na kariérní režim, který se taktéž dočká několika změn, a to jak v manažerské, tak i hráčské verzi.

V roli manažera tedy půjde vytvořit svůj nový klub od píky, kdy navrhnete jeho logo, vyberete dresy či upravíte svůj domácí stadión. Následně už bude pouze na vás, zda se pokusíte dostat z nižších lig do nějakých prestižnějších, či rovnou odstartujete na vrcholu. V tom vám následně pomohou různé posuvníky, v nichž upravíte filozofii vašeho týmu, kde například zvolíte, zda preferujete kádr plný mladých nadějí či ostřílených borců. A právě díky těmto možnostem by každá z kariér měla působit trochu jinak.

Kariérní režim ve FIFA 22

Pokud ovšem zvolíte, že chcete hrát jen za hráče, tak dostanete rozšířené možnosti, jak vést své kroky. Nově tedy například budou přidány zápasové výzvy, za jejichž splnění budete náležitě odměněni. Kvalitními výkony si následně budete zvedat důvěru manažera klubu, jejímž zvyšováním se budete moci dostat ze střídačky do základní sestavy.

Um vašeho svěřence posléze budete zvyšovat skrze přepracovaný systém růstu, kdy zkušenostní body budete směňovat za nové dovednosti a vylepšení ve stromu dovedností.

A aby toho nebylo málo, tak budou ještě přítomny perky, kdy můžete být vyzbrojeni až třemi z nich, přičemž vám nabídnou dodatečné bonusy při splnění jejich podmínek.

Každopádně zápas nekončí u hvizdu píšťalky, což nám chtějí dokázat nové pozápasové sekvence ze šatny, které budou reflektovat výkon vašeho hráče.

Podrobný výpis změn naleznete na této stránce.

FIFA 22 vyjde 1. října (pro majitele ultimátní edice už 27. září) pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Titul lze předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama