Karlos Vémola i Attila Végh hlásí životní formu. Jak probíhá příprava na Odvetu století?
Novinka Karlos Vémola i Attila Végh hlásí životní formu. Jak probíhá příprava na Odvetu století?

Karlos Vémola i Attila Végh hlásí životní formu. Jak probíhá příprava na Odvetu století?

Inzerce

Inzerce

Turnaj Oktagon 58 se koná 8. června na fotbalovém stadionu v Edenu.

Reklama

Červnový turnaj v Edenu slibuje pořádně zábavnou podívanou od začátku až do konce. Vrcholem večera ale bude titulová bitva, která určí šampiona polotěžké váhy a ukončí kariéry dvou nejvýraznějších hvězd MMA.

Budou lvi žrát první?

Tahle událost se výrazným písmem zapíše do historie česko-slovenského MMA. Turnaj Oktagon 58 se koná 8. června na fotbalovém stadionu v Edenu a sázkové kanceláře hlásí enormní zájem. Jak dopadne odveta Vémola vs. Végh o titul polotěžké váhy?

Téměř synonymem se pro turnaj v Edenu stala Odveta století, která bude třešničkou na dortu celé události. Je tomu téměř pět let, kdy jsme viděli Attilu Végha v prvním kole ukončit Karlose Vémolu, čímž byla po jedenácti výhrách v řadě ukončena Terminátorova vítězná série.

Nebylo pochyb, že Terminátor bude lačnit po odvetě, z mnoha důvodů jsme na ni ale čekali celá léta. Teď se den D blíží a my můžeme sledovat dva odlišné přístupy k přípravě. Který z nich povede k vítězství?

Zatímco Karlos dál pokračuje v rozjetém vlaku, Attila Végh do něj naskakoval za jízdy, nezdá se však, že by mu návrat po dlouhé odmlce dělal výrazný problém. Zatímco Terminátor za přípravou cestuje na různá místa, včetně například UFC Performance Institutu, Attila zůstává v pohodlí svého gymu.

Karlos z Ameriky přelétl do Thajska, kde podle svých slov naháněl fyzičku a posledních devět týdnů hodlal strávit sparingem. Zpočátku střídal polský Ankos s Londýnem, nevynechal ale ani svůj domovský gym Reinders MMA.

V přípravě Karlos po prohře s Pirátem Krištofičem udělal změny, kromě jiného si najal kondičního trenéra, kterého nikdy předtím nevyužíval. „Roky si to všechno jedu sám, po svém, celé jsem to teď překopal, nechávám si malinko poradit,“ prozradil Karlos.

Snažíme se to celé udělat jinak, protože dokud mi to fungovalo, tak jsem nic neměnil, teď mně to párkrát nezafungovalo, takže bylo na čase věci změnit, připustil Terminátor.

Attila celou přípravu pojal v podstatě úplně opačně. „Celou přípravu jsem byl na Slovensku a vše bylo uzpůsobeno mně na míru. Kdybych odjel někam do zahraničí, tak bych byl jen jedním z mnoha a trenéři by neměli čas se mi věnovat na sto procent,“ objasnil Végh svůj postoj v rozhovoru pro Fight-Live.cz. „Bylo by pro mě nepraktické zkoumat, jak to kde funguje, tady mám již vše ověřené, a navíc tu mám rodinu.“

I Attilu v přípravě podporují známá jména. „Jsou to ti samí kluci, jako byli předtím. Jožko Jaloviar, Pišta Vojčák, Lajoš Papp, který je novým zápasníkem těžké váhy, a s Badinkem jsem trénoval. Takže jsou to skutečně velcí kluci. Navíc v čele s Iljou Škondričem, který je hlavní trenér a je to jeden z mála trenérů, které respektuji. Co řekne, tak to udělám,“ dodal Attila.

Který z přístupů se nakonec osvědčí, zatím můžeme jen hádat. Kdo se stane definitivním šampionem polotěžké váhy OKTAGONu, se rozhodne až v kleci letního turnaje v Edenu, který budeme moci sledovat také online na TV Tipsport.

 

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama