karty-na-steamu-bez-hrani-zadny-problem
Blogy čtenářů Článek Karty na steamu bez hraní?, žádný problém!

Karty na steamu bez hraní?, žádný problém!

Máte hodně nevykartovaných her na Steamu a nechcete si každou zvlášť stahovat a každou zvlášť hrát? Mám tu řešení, program IdleMaster tohle udělá za…

Reklama

Máte hodně nevykartovaných her na Steamu a nechcete si každou zvlášť stahovat a každou zvlášť hrát? Mám tu řešení, program IdleMaster tohle udělá za vás!

Program spojíte s vaším Steam účtem a on začne za vás "hrát" hry, které vykartuje, aniž byste je museli hrát, nedej bože stahovat.

Idle Master je open-source program, to znamená, že každý může nahlédnout do jeho naprogramování, čili si klidně sami ověřte jeho spolehlivost(on fakt nestojí o vaše hesla, chce vám jenom pomoci, ...nebuďte nedůvěřivý hned ke všemu)

Idle Master už používám poměrně dlouho, jelikož si vykartovávám hry, které nemám v úmyslu hrát(dostal jsem je někde na giveawayích etc.) a za vydělané peníze si kupuji karty k hrám, u kterých chci odznak.

 

http://www.steamidlemaster.com/

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama