Každoroční Halloween míří do Rocket League
Rocket League Novinka Každoroční Halloween míří do Rocket League

Každoroční Halloween míří do Rocket League

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nové kosmetické doplňky, bedny, kola a více.

Reklama

Akce Haunted Hallows, tedy Halloween se vrací do Rocket League. Událost do hry přidává opět novou měnu, která nám umožní koupit speciální předměty pro naše vozidla. Za každý dokončený online zápas během Haunted Hallows získáme měnu Candy Corn. Za tuto měnu si můžete odemknout doplňky na vaše auto, nová kola, toopery a další kosmetické předměty, které budou na téma svátku strašidel. Jedna z omezených položek, nazývaná Golden Pumpkin, odemyká jedno vzácné přizpůsobení pro Nitro nebo Turbo.

Rocket League je automobilová fotbalová hra od společnosti Psyonix, kterou můžete hrát offline či online s přáteli. Online zápasy zahrnují několik zábavných režimů, při nichž zažijete buď parádní zážitky nebo velké nervy. Hraje se s velkým míčem, který překvapivě musí skončit v bráně. Ve hře se pořádají turnaje, které se vysílají především na službě Twitch.tv, nebo se hrají hodnocené zápasy. Obvykle se najde hrstka hráčů, kteří touží po lepších odměnách a chtějí se dostat na vrchol hodnoceného žebříčku, ať už sami nebo se svým parťákem. Mnohdy však přijde krutá realita a potkáte opravdu špičkové závodníky, jenž umí balón ovládat ve vzduchu či dělat „kaskadérské“ kousky, takže není šance vyhrát. Celosvětově je hra velmi populární a recenze jsou velmi kladné. Sám si hru zahraji s mým kolegou Jiřím a občas jenom žasneme nad tím, jak plynulá nebo návyková hra je.

Haunted Hallows bude k dispozici až do 5. listopadu. Po skončení události již nebudeme moci vydělávat měnu Candy Corn, ale je zde stále možnost utratit její zbytky, které budou k dispozici do 8. listopadu, a pak úplně zmizí.

Rocket League je k dispozici na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama