Kdo je vlastně Haku z Utawarerumono: Mask of Deception?
Novinka Kdo je vlastně Haku z Utawarerumono: Mask of Deception?

Kdo je vlastně Haku z Utawarerumono: Mask of Deception?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

To nám prozradí nový trailer a něco se dovíme i o chystaných DLC.

Reklama

Atlus se pochlubil novým trailerem k chystanému RPG Utawarerumono: Mask of Deception, který je zaměřený hlavně na hlavní postavu hry jménem Haku.

Haku je totiž tak trochu tajemný mladík, trpící amnézií. Bohužel díky tomu nemá absolutně ponětí, jak to, že se probudil ve světě plném obrovských zvířat a lidí, vypadající jako kříženci s různými bestiemi. Jediné co ví naprosto jistě je skutečnost, že jej našla krásná dívka jménem Kuon a že ho pojmenovala Haku. A že se tímto okamžikem začal ovíjet pěkně dlouhý příběh.

Haku je nakonec vtažen do války mezi Uzurushou a mocnou říši Yamato a chtě nechtě musí bojovat, aby ubránil nevinné civilisty, kteří se ocitli uprostřed tohoto konfliktu. Haku není zrovna nejsilnější bojovník, ale je to skvělý stratég, který dokáže svou mysl použít proti svalům svých nepřátel a díky inteligenci dokáže být i velmi smrtícím nástrojem.

Atluas kromě vydání nového traileru oznámil dvě další stahovatelné postavy, které bude možno stáhnout do hry v den jejího vydán. Jde o Tamaki, mistrně ovládající meč, a Sasaru s kopím. Každá z nich bude k dispozici ve dvou variantách (každý kostým jednotlivě za cenu 2,99 dolarů) nebo je můžete koupit dohromady (jako set za 8,99 dolarů):

Sasara Samurai CostumeSasara Swimsuit CostumeTamaki Samurai CostumeTamaki Swimsuit CostumeCostume Set

Utawarerumono: Mask of Deception vychází pro PlayStation 4 a PS Vitu 23. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama