Kdo se stal nejlepším blogerem v březnu 2011?
Novinka Kdo se stal nejlepším blogerem v březnu 2011?

Kdo se stal nejlepším blogerem v březnu 2011?

Redakce

Redakce

35

Páté vyhlášení blogové soutěže. Kdo se může těšit na hru dle vlastního výběru tentokrát?

Reklama

Přinášíme vám březnové výsledky každoměsíční blogové soutěže, do níž se může zapojit každý návštěvník Zingu, který v daný měsíci publikuje na svém blogu alespoň 3 články.

V soutěži rozhodují sami čtenáři Zingu prostřednictvím hodnocení jednotlivých blogových článků. V březnu aktuálního kalendářního roku si nejvyšší hodnocení vysloužil blog FuFuland►Seize the Game, který vede uživatel s přezdívkou FuFu.

FuFu splnil pravidla soutěže a získal od návštěvníků Zingu nejvyšší hodnocení ze všech blogů (v průměru 8.43). Stává se tedy po právu pátým vítězem v blogové soutěži na Zingu.

My mu samozřejmě gratulujeme a v dohledné době ho budeme kontaktovat ohledně výhry (libovolná hra dle vlastního výběru v hodnotě do 1000 Kč z nabídky herního obchodu Xzone.cz). Vy ostatní nemusíte vůbec zoufat, blogová soutěž pokračuje svým pátým kolem i v měsíci březen. Neváhejte tedy a přečtěte si pravidla.

Pro úplnost zveřejňujeme ještě žebříček pěti nejlepších blogů. Nenechte se prosím zmást, před FuFu skončil blog Noob's feelings, aneb Clankovy úvahy (uživatel XJ-0461 = Clank) a Herní expres (uživatel Rosťa). Jelikož ale Clank vyhrál minule a Rosťa je v redakci Zingu, tak se vítězem stal FuFu.

TOP 5 za březen 2011:

0. Noob's feelings, aneb Clankovy úvahy - 9.09 průměr, 61 hodnocení, 3155 čtenost0. Herní expres - 8.93 průměr, 40 hodnocení, 3879 čtenost1. FuFuland►Seize the Game - 8.43 průměr, 67 hodnocení, 1067 čtenost4. Fear From-Rock Max? - 7.82 průměr, 51 hodnocení, 2266 čtenost5. Zing Nadruhou - 6.05 průměr, 55 hodnocení, 1044 čtenost

PS: Statistiky průměru, hodnocení a čtenosti vycházející ze 3 nejlepších článků autora.

Nezapomeňte, že se do soutěže může zapojit opravdu každý. Jediné co musíte udělat, tak je si založit blog a v daný měsíc publikovat alespoň tři články. Třeba za duben vyhrajete právě vy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama