Kdo se stal nejlepším blogerem v dubnu 2011?
Novinka Kdo se stal nejlepším blogerem v dubnu 2011?

Kdo se stal nejlepším blogerem v dubnu 2011?

Redakce

Redakce

40

Polovina května je za námi a tak nastal pravý čas vyhlásit nejlepšího blogéra za měsíc duben. Kdo se může těšit na hru dle vlastního výběru tentokrát?

Reklama

Přinášíme vám dubnové výsledky každoměsíční blogové soutěže, do níž se může zapojit každý návštěvník Zingu, který v daný měsíci publikuje na svém blogu alespoň 3 články.

V soutěži rozhodují sami čtenáři Zingu prostřednictvím hodnocení jednotlivých blogových článků. V dubnu aktuálního kalendářního roku získal nejlepší hodnocení redaktor Wolf-Cz se svým blogem GAMES 4EVER. Ten podle pravidel vyhrát nemůže, a tak první místo připadá druhému v pořadí, tedy uživateli s přezdívkou JakER, jenž je zodpovědný za blog Sandbox.

JakER splnil pravidla soutěže a získal od návštěvníků Zingu nejvyšší hodnocení ze všech hodnocených blogů (v průměru 8.81). Stává se tedy po právu šestým vítězem v blogové soutěži na Zingu.

My mu samozřejmě gratulujeme a v dohledné době ho budeme kontaktovat ohledně výhry (libovolná hra dle vlastního výběru v hodnotě do 1000 Kč z nabídky herního obchodu Xzone.cz). Vy ostatní nemusíte vůbec zoufat, blogová soutěž pokračuje svým pátým kolem i v měsíci květen. Neváhejte tedy a přečtěte si pravidla.

Pro úplnost zveřejňujeme ještě žebříček pěti nejlepším blogerů a opakujeme, že první sice skončil Wolf-Cz, avšak jde o redaktora, a tak se soutěží na Zingu nemůže účastnit. V přehledu nejlepším blogů si určitě všimněte čtenosti, která byla velmi dobrá.

TOP 5 za duben 2011:

0. GAMES 4EVER - 9.24 průměr, 97 hodnocení, 4580 čtenost1. Sandbox - 8.81 průměr, 103 hodnocení, 14 165 čtenost2. Herní expres - 8.72 průměr, 31 hodnocení, 6415 čtenost3. Vernys's Empire - 8.35 průměr, 85 hodnocení, 11 880 čtenost4. Fear From-Rock Max? - 7.64 průměr, 61 hodnocení, 3635 čtenost

PS: Statistiky průměru, hodnocení a čtenosti vycházející ze 3 nejlepších článků autora.

Nezapomeňte, že se do soutěže může zapojit opravdu každý. Jediné co musíte udělat, tak je si založit blog a v daný měsíc publikovat alespoň tři články. Třeba za květen či červen vyhrajete právě vy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama