Kdo se stal nejlepším blogerem v květnu 2011?
Novinka Kdo se stal nejlepším blogerem v květnu 2011?

Kdo se stal nejlepším blogerem v květnu 2011?

Redakce

Redakce

23

Červen se blíží do své závěrečné fáze, je tedy načase vyhlásit nejlepšího blogera za měsíc květen. Kdo se může těšit na hru dle vlastního výběru tentokrát?

Reklama

Přinášíme vám květnové výsledky každoměsíční blogové soutěže, do níž se může zapojit každý návštěvník Zingu, který v daný měsíci publikuje na svém blogu alespoň 3 články.

V soutěži rozhodují sami čtenáři Zingu prostřednictvím hodnocení jednotlivých blogových článků. V květnu aktuálního kalendářního roku získal nejlepší hodnocení uživatel s přezdívkou XJ-0461 = Clank s blogem Noob's feelings, aneb robotí perspektiva. Ten ale vyhrál nedávno, a tak se musíme podívat na další místo. Na druhém místě se usadil redaktor Amahara s blogem Respect all players, a tak blogovou soutěž za květen 2011 vyhrává třetí v pořadí – RockMax se svým blogem Fear From Cheater.

RockMax splnil pravidla soutěže a získal od návštěvníků Zingu nejvyšší hodnocení ze všech hodnocených blogů (v průměru 9.10). Stává se tedy po právu vítězem v blogové soutěži na Zingu.

My mu samozřejmě gratulujeme a v dohledné době ho budeme kontaktovat ohledně výhry (libovolná hra dle vlastního výběru v hodnotě do 1000 Kč z nabídky herního obchodu Xzone.cz). Vy ostatní nemusíte vůbec zoufat, blogová soutěž pokračuje i v červnu. Neváhejte tedy a přečtěte si pravidla.

Pro úplnost zveřejňujeme ještě žebříček pěti nejlepších blogerů.

TOP 5 za květen 2011:

0. Noob's feelings, aneb robotí perspektiva - 9.35 průměr, 105 hodnocení, 7180 čtenost0. Respect all players - 9.19 průměr, 111 hodnocení, 1507 čtenost1. Fear From Cheater - 9.10 průměr, 63 hodnocení, 4851 čtenost2. Herní expres - 9.07 průměr, 57 hodnocení, 7201 čtenost3. Vernys's Empire - 8.73 průměr, 106 hodnocení, 17138 čtenost

PS: Statistiky průměru, hodnocení a čtenosti vycházející ze 3 nejlepších článků autora.

Nezapomeňte, že se do soutěže může zapojit opravdu každý. Jediné co musíte udělat, tak je si založit blog a v daný měsíc publikovat alespoň tři články. Třeba za červen či červenec vyhrajete právě vy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama