Kdo se stal nejlepším blogerem v září 2011?
Novinka Kdo se stal nejlepším blogerem v září 2011?

Kdo se stal nejlepším blogerem v září 2011?

Redakce

Redakce

13

Vyhlašujeme dvanáctého nejlepšího blogera měsíce na Zingu. Kdo získal v září nejlepší hodnocení?

Reklama

Přinášíme vám výsledky každoměsíční blogové soutěže, do níž se může zapojit každý návštěvník Zingu, který v daném měsíci publikuje na svém blogu alespoň 3 články.

V soutěži rozhodují sami čtenáři Zingu prostřednictvím hodnocení jednotlivých blogových článků. V září tohoto roku získal nejlepší hodnocení uživatel s přezdívkou Raccon se svým blogem GaMe 4 FaN by Raccon.

Raccon splnil pravidla soutěže a získal od návštěvníků Zingu nejvyšší hodnocení ze všech hodnocených blogů (v průměru 10.61). Stává se tedy po právu dvanáctým vítězem v blogové soutěži na Zingu.

My mu samozřejmě gratulujeme a v dohledné době ho budeme kontaktovat ohledně výhry (libovolná hra dle vlastního výběru v hodnotě do 1000 Kč z nabídky herního obchodu Xzone.cz). Vy ostatní nemusíte vůbec zoufat, blogová soutěž pokračuje i v říjnu. Neváhejte tedy a přečtěte si pravidla.

TOP 3 za září 2011:

1. GaMe 4 FaN by Raccon - 10.61 průměr, 99 hodnocení, 5060 přečtení2. My mind - 10.31 průměr, 104 hodnocení, 5478 přečtení3. D3VL3R-TV - 9.84 průměr, 77 hodnocení, 2233 přečtení

PS: Statistiky průměru, hodnocení vycházející ze 3 nejlepších článků autora, zatímco čtenost je ze všech článků publikovaných v daném měsíci.

Nezapomeňte, že se do soutěže může zapojit opravdu každý. Jediné co musíte udělat, tak je si založit blog a v daný měsíc publikovat alespoň tři články. Třeba za říjen či listopad vyhrajete právě vy!

Pomozte nám blogovou soutěž rozšířit. Stačí, když níže kliknete na “Like“ nebo se o soutěži zmíníte mezi svými kamarády.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama