Kdo vyhrál dron TobyRich SmartPlane Pro?
Soutěž Článek Kdo vyhrál dron TobyRich SmartPlane Pro?

Kdo vyhrál dron TobyRich SmartPlane Pro?

Redakce

Redakce

18
Platformy Apple iOS Android Android

Vypadá jako letadélko z hračkárny, ale dá se ovládat mobilem.

Reklama

Po skončení soutěže přichází na řadu očekávané vyhlášení.

Kdo se může těšit na výhru v podobě dronu TobyRich SmartPlane Pro? Výhercem je:

  • Tomáš

Gratulujeme. Brzy se vám ozveme na e-mail.

Pro ostatní ještě dnes spustíme soutěž o hru Ghost of Tsushima.

Původní zpráva:

Je to letadlo? Nebo snad dron? Ne! Je to… vlastně tak trochu obojí. TobyRich SmartPlane Pro je lehké, ale odolné letadýlko, které se dá ovládat mobilem. Stáhnete a nainstalujete příslušnou aplikaci, zapnete motor a pak už stačí jenom hodit letadlo do vzduchu a převzít kontrolu pomocí virtuálního joysticku na displeji telefonu.

Přes aplikaci nejenže ovlivňujete směr letu, ale můžete také provádět triky. Spirály, loopy, levitaci na místě… Co vás napadne! Letadlo je stabilizované, takže triky zvládne i pilot začátečník. A pokud přeci jen přetočíte loop a skončíte na zemi, nic se neděje. Trup je vytvořen z karbonu a křídla z odolného materiálu Durinum, takže letoun nějaký ten pád vydrží.

Jeden z vás si to bude moci sám vyzkoušet. Letadlo TobyRich Pro v ceně 3 500 Kč totiž můžete vyhrát. Jak? Stačí si na mobilu aktivovat platbu přes mobilního operátora a potvrdit to v komentářích slovem „aktivováno“. Ze všech účastníků pak bude náhodně vybrán jeden výherce. Služba mobilní platba (neboli platba přes operátora či m-platba) je zcela zdarma a bez závazků.

Jak na aktivaci mobilní platby? Je to jednoduché: stačí zajít do Google Play a v nastavení kliknout na Platební metody, kde si následně zvolíte možnost Použít platbu přes operátora. Platební metodu lze také nastavit před nákupem libovolné aplikace (stačí kliknout na cenu a před zaplacením zvolit platbu přes operátora).

Kdo vyhrál dron TobyRich SmartPlane Pro?

Mobilní platba má řadu výhod. Je bezpečnější, protože nemusíte někam opisovat údaje z platební karty, a jednodušší. Stačí jednou, dvakrát kliknout a vše je nastaveno! Jakákoliv útrata za aplikace se vám následně připíše k vyúčtování, které dostáváte každý měsíc od svého operátora, nebo strhne z kreditu, pokud používáte předplacenou kartu. Platí to jak pro nákupy her, aplikací a dalšího obsahu z Google Play, tak i pro útraty uvnitř aplikací (mikrotransakce) a předplatné. Nejen rodiče ocení také možnost nastavení limitu na útraty. Služba je zdarma a bez závazků. Je dostupná každému, kdo má SIM od T-Mobilu a O2.

Podmínky soutěže:

- soutěž probíhá ode dne zveřejnění článku do 17.7.

- zúčastnit se mohou všichni čtenáři Zing.cz z Česka

- výhry nemohou být vymáhány soudní cestou

- účast probíhá prostřednictvím komentářům pod tímto článkem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama