Kdo vyhrál s NVIDIA Ansel herní monitor Acer Predator 4K G-SYNC?
Novinka Kdo vyhrál s NVIDIA Ansel herní monitor Acer Predator 4K G-SYNC?

Kdo vyhrál s NVIDIA Ansel herní monitor Acer Predator 4K G-SYNC?

Redakce

Redakce

7
Platformy Windows PC

Vyhlášení soutěže o nejlepší screenshot.

Reklama

V červenci jste mohli se společností NVIDIA soutěžit o skvělý herní monitor Acer Predator 4K G-SYNC, který se chlubí rozlišením 4K, obnovovací frekvencí 144 Hz, odezvou 1m a technologií G-SYNC pro maximální plynulost obrazu. Pro zařazení do soutěže stačilo vyfotit obrázek ze hry s technologií NVIDIA Ansel, uploadnout na komunitní web ShotWithGeForce.com a poslat nám ho přes formulář.

Děkujeme za hojnou účast a parádní výtvory. Vyhrát ale mohl pouze jeden z vás. Vybrali jsme obrázek zachycující momentku ze středověké akce For Honor. Autorem je Moon Moon, kterému tímto gratulujeme a již brzy se s ním spojí náš zástupce a domluví předání výhry. Níže naleznete vítězný obrázek, plus několik dalších.

O NVIDIA Ansel

NVIDIA Ansel umožňuje zachytit herní screenshoty z jakéhokoli úhlu, v jakékoli situaci a s použitím různých filtrů. Obrázky lze ukládat v ultra vysokém rozlišení (až 63 360 x 35 640 pixelů) nebo i jako aktuálně populární prostorové 360° fotografie a sdílet je se svými přáteli na sociálních sítích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama