Kerbal Space Program 2 se zpozdí
Kerbal Space Program 2 Novinka Kerbal Space Program 2 se zpozdí

Kerbal Space Program 2 se zpozdí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Můžou za to podmínky, které nastaly kvůli nemoci COVID-19.

Reklama

Původní díl simulace vesmírného programu s roztomilými kerbonauty sice vyšel už v roce 2011, avšak i tak ho poměrně dlouho tvůrci různě upravovali či portovali na jiné platformy, jako jsou konzole PlayStation 4, Xbox One či Wii U. Nicméně postupem času pomalu došlo na to, že se autoři museli pustit do jeho přímého pokračování, jenž nabídne o dost více možností než jeho předchůdce, mezi nimiž nalezneme třeba vesmírné kolonie či mezihvězdné cestování. Jednoduše radost pro každého fanouška původního dílu, ve kterém se dalo strávit opravdu až tisíce hodin.

Očekávání teda nejsou malá, avšak bohužel si na tento sequel budeme muset počkat o něco déle, jelikož vydání bylo posunuto z tohoto roku na podzim 2021. Tuto politováníhodnou zprávu sdíleli samotní autoři na svém oficiálním Twitteru. Důvodem tohoto odkladu pak jsou obtíže s vývojem a testováním hry, které přišli společně s pandemií nemoci COVID-19.

Tvůrci nicméně slibují, že i tak nás budou zásobovat různými updaty na to, jak pokračuje vývoj, takže se dočkáme různých vývojářských blogů či videí.

Držme jim tedy palce, ať všechno bezpečně zvládnou a příští rok nám budou moci dodat povedené pokračování už tak skvělého prvního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama