Kerbal Space Program dorazí na nové konzole
Kerbal Space Program Novinka Kerbal Space Program dorazí na nové konzole

Kerbal Space Program dorazí na nové konzole

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Potvrzen na ně byl i druhý díl.

Reklama

Řídit svůj vlastní vesmírný program a stavět kosmické rakety není žádný med. Ostatně se o tom mohou spolehlivě přesvědčit všichni hráči titulu Kerbal Space Program, který je tady s námi již nějaký ten rok, kdy se postupně dočkal i své konverze na další platformy.

Vydavatel Private Division a vývojáři ze studia Squad ale před nějakým časem oznámili, že se jejich titul podívá ve vylepšené edici i na PlayStation 5 a Xbox Series X/S (ano, zpráva je to starší, ale nějak nám unikla pod radarem).

Ta nabídne celkově stabilnější běh hry, vylepšený vizuál a dokonce plnou podporu pro klávesnici a myš. Na PlayStationu 5 a Xboxu Series X pak poběží v rozlišení 1440p, zatímco Series S se musí spokojit s 1080p.

Edice vás vyjde zhruba na 1 000 Kč, ale majitelé verze hry pro předchozí generaci dostanou možnost bezplatného upgradu.

Navíc bylo oznámeno, že už nějakou dobu chystané pokračování, které bylo už několikrát odloženo, vyjde v příštím roce i právě na PS5 a Xbox Series X/S.

A jelikož titul aktuálně slaví své 10. výročí, tak vývojáři do PC verze skrze update 1.12 přidali několik easter eggů, jenž mají hráči za úkol nalézt. Tento lov ovšem bude končit už zítra 3. července v 8:59 našeho času, tudíž není mnoho času. Ale na oficiálním fóru se můžete podívat na to, co nalezli ostatní hráči.

Kerbal Space Program dorazí na nové konzole

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama