Killzone 3-Retro Map Pack
Blogy čtenářů Recenze Killzone 3-Retro Map Pack

Killzone 3-Retro Map Pack

Přínáším vám recenzi na první map pack pro nové Killzone 3!

Reklama

Přínáším vám recenzi na první map pack pro nové Killzone 3!

 

 

 

Nebudu chodit kolem horké kaše. Killzone 3 vyšlo přibližně před týdnem a s ním i Retro Map Pack pro Collectors Edition. O den-dva později byl také přidán na Playstation Store za 135kč.

Jelikož mám Collectors Edition tak jsem ho získal společně s ní. Obsahuje 2 recyklované mapy z Killzone 2-Blood Gracht a Salamun Market. Hned jak jsem poprvé vložil disk do mechaniky svého PS3, hned jsem je začal tvrdě hrát, abych vám mohl říct co se na nich změnilo! 

 

BLOOD GRACHT 

Blood Gracht je menší mapa, která nabízí intensivní a uzavřenější akci. Její součástí jsou vnitřní prostory se stokou, nad kterou jsou vyvýšené pozice, vhodné pro snipery.

První, méně podstatnou změnou je změna denní doby. Původně se mapa odehrávala v podvečerních hodinách, nyní se odehrává v ranních.

 

 

 

 

Velmi výraznou změnou je větší poškození budov a jejich zpustnutí. Jsou zde totiž nově všudypřítomné prvky džungle. Zmizely také nějaké sniperské body nad stokou. Přibyly také nějaké opravovatelné Ammo Craty, kterých bylo v původní verzi mapy jen několik.

Gameplay mapy jinak zůstal stejný. Tuhé bitvy ve stísněných prostorách, bitvy o plechové mostky a úniky před snipery ve stoce.

 

 

 

 

 SALAMUN MARKET

 

Salamun Market je velká mapa. Je to skvělé místo pro velké multiplayerové bitvy, nabízející velký počet vnitřních prostor a zničenou tržnici.

Menší změnou je zvýšené poničení budov a přidání menšího nadzemního levelu.

 

 

 

 

Nejvýraznější změnou je změna počasí a denní doby. Původní verze mapy se odehrávala v pochmurné noci, zatímco nová verze se odehrává za krásného slunečné rána.

Byly také přidány garáže s exo-skeletony. Tyto exo-skeletony také těžce změnili gameplay této mapy. V původní verzi mapy šlo jen o přestřelky a o plnění Objectivů, ale díky přidání exo-skeletonů, se musíté ještě navíc krýt a snažit se oddělat jeho řidiče.Také bylo přidáno několik raketometů W.A.S.P.

 

 

 

 

 

Killzone 3-Retro Map Pack

Verdikt

Jde o skvělý map pack, který by si fanoušci série neměli nechat uniknout. Kdo si koupí sběratelskou edici, tak neprohloupí. Kromě tohoto skvělého Map Packu také obsahuje exkluzivní PS3 Téma a oficiální Soundtrack.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Návrat dvou legendárních map
Jejich grafické vylepšení
Výrazné změny
Exo-Skeletony na Salamun Market
Cena na PSS
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama