Kinect po vietnamsku!
Blogy čtenářů Článek Kinect po vietnamsku!

Kinect po vietnamsku!

Určitě to spousta z Vás zná. Vidíte nějakou drahou věc a poté tu samou věc, pouze z horšího materiálu najdete u nejbližšího asijského prodejce.

Reklama

Určitě to spousta z Vás zná. Vidíte nějakou drahou věc a poté tu samou věc, pouze z horšího materiálu najdete u nejbližšího asijského prodejce.

Ano, všichni jsme to čekali, ale přesto je to nečekané. Šikovní vědátoři ze zemí vycházejícího slunce dali hlavy dohromady a povedlo se jim přivlastnit si revoluční ovládání od Microsoftu. Otázka zní: Dokáže i-Dong své konkurenty zadupat do země?

 

i-Dong, jak se asijský pohybový ovladač jmenuje, kombinuje prvky Move a Kinectu dohromady. Kamerka až moc nápadně připomíná Kinect a ovladač (no řekněme si, že tam Sony trochu pokulhává) vypadá ještě perverzněji než u originálu. Nechám na Vás, jestli je právě i-Dong budoucnost hraní. A nebo jestli jde jen o další víceméně zdařilou kopii jako je kdejaká mikina u vietnamských obchodníků. Čím jsem si ale rozhodně jistý, že velikáni jako EA či Ubisoft na to hry rozhodně dělat nebudou.

Jelikož patří celý asijský trh výhradně Nintendu a Sonymu, je prodej Kinectu a celkově kousků od Microsoftu hodně malý. Toho využila společnost Taishan Online Technology a představila konkurenta Move a "následníka" Kinectu. I-Dong se dá připojit k PC či set-top boxu a nemusíme tedy platit za konzoli. I-Dong je tedy o polovinu levnější než jeho konkurenti (220 dolarů)! Otázka tedy zní: Stojí to za to? Dokážete si představit na stránkách herních velikánů platformy Wii, PSP, PS3, PC, X360 a také i-Dong?!

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama