Kingdom Come: Deliverance a Aztez zdarma
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance a Aztez zdarma

Kingdom Come: Deliverance a Aztez zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy Windows PC

Deskovky byly vystřídány středověkem a krvavou řežbou.

Reklama

Epic Games a jeho rozdávání her zdarma v jeho digitálním obchodě. Někteří ho za to milují, někteří zase nenávidí. Faktem ale je, že díky tomu jsme si do své virtuální knihovničky mohli přidat již pěknou řádku titulů, za které bychom jinak museli utratit nemalý finanční obnos.

Minulý týden to například byly dvě digitální adaptace podařených deskovek Ticket to Ride a Carcassonne. Avšak sedm dní uteklo "vcukuletu" a tak je opět čas na obměnu nabídky. A tentokrát se Epic skutečně vytáhl.

Pokud patříte k poctivým čtenářům našich stránek, jistě jste již obeznámeni s faktem, že tento týden se největším tahounem stalo české středověké RPG od Warhorse Studios - Kingdom Come: Deliverance.

To nejspíše ani nemusím nijak zvlášť zevrubně představovat, jelikož tato hra zanechala celosvětovou stopu a v České republice ji zná snad každý. Proto jen sdělím informaci, že se jedná "pouze" o základní hru a případná DLC si následně musíte dokoupit.

Druhý titul, jenž je možná trochu tímto českým velikánem zastíněn, je povedená černobílá (s notnou dávkou červené) záležitost Aztez. Ta je poměrně unikátním videoherním hybridem mezi tahovou strategií a frenetickým beat-em-up zážitkem, v němž každý průchod kampaní je zcela odlišný, jelikož se vždy objevují nové události, artefakty a bitvy.

K ničení vašich lidských i mytologických nepřátel následně budete používat 8 různých zbraní. K tomu se můžete vybavit více než sedmdesáti kosmetickými doplňky.

Oba kousky si můžete do své knihovny přidat do 20. února (do 17:00).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama