Kingdom Hearts III​ v novém epochálním ​traileru z E3
Kingdom Hearts 3 Novinka Kingdom Hearts III​ v novém epochálním ​traileru z E3

Kingdom Hearts III​ v novém epochálním ​traileru z E3

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Představuje nám krásné scenérie, spojence i jizveného záporáka. Oznámeny byly i speciální edice hry.

Reklama

Square Enix konečně představil na letošní E3 v Los Angeles své nové video k chystané hře Kingdom Hearts III. Tento trailer byl ale k vidění i na sobotním koncertu a ukazuje nám spoustu zajímavých prvků.

Asi nejdůležitější scénou je setkání Sora a Xigbaru z Kingdom Hearts II. Navíc se odhalí spolupráce s postavami z filmů Ratatouille a Na vlásku nebo Ledové království. Trailer je ale bohužel částečně podobný tomu, který byl prezentován během setkání Xboxu s médii, ale přidává nějaké nové scény.

Kingdon Hearts III vychází na západě 29. ledna 2019, a v Japonsku o několik dní dříve - 25. ledna, ve verzích pro PS4 a Xbox One. Square Enix ale plánuje vydat několik speciálních edicí hry s bonusovým materiálem.

Deluxe Edition za 79,99 dolarů bude kromě hry obsahovat exkluzivní steelbook, malý artbook koncepty od Tetsuye Nomury a sběratelský odznáček Kingdom Hearts III. Pokud vám to nestačí, tak za 229,99 dolarů bude k mání Deluxe Edition + Bring Arts Figures s akčními figurkami Sory, Donalda a Goofyho. Tato edice ale půjde koupit pouze prostřednictvím Square Enix Online Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama