Kingdom Under Fire: The Crusaders již nebude exkluzivitou Xboxu
Kingdom under Fire Novinka Kingdom Under Fire: The Crusaders již nebude exkluzivitou Xboxu

Kingdom Under Fire: The Crusaders již nebude exkluzivitou Xboxu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC

V nejbližší době se můžeme těšit na PC verzi této populární hry.

Reklama

Hybridní hra Kingdom Under Fire: The Crusaders v sobě spojuje real-timeovou strategii a akci z pohledu třetí osoby. Poprvé vyšla pro Xbox v říjnu roku 2004 a teď se ji dočkají všichni PC hráči. Na Steamu se objeví v prvním kvartálu tohoto roku, oznámili vývojáři z Blueside.

Kingdom Under Fire: The Crusaders nabízí kombinaci strategické taktiky v reálném čase, kdy může kterýkoli hrdina přímo pustit do bitvy a obrátit tak její stav. Hráči mohou vylepšit své postavy pomocí různých předmětů a schopností, nebo si koupit zbrojnici plnou ničivými zbraněmi pro vylepšení svých jednotek.

Do bitvy se můžete vydat jako součást Human Alliance nebo Dark Legionu a získat kontrolu nad Bersií. S hrou se vrátí i fanoušky oblíbené postavy jako Gerald, Kendall, Leinheart nebo děsivý Renier.

Hráči si mohou vybrat mezi dvěma lidskými národy a dvěma národy Dark Legionu a z více než 100 různými válečníky. Nové vydání titulu nabídne HD grafiku, plnou podporu ovládání pomocí klávesnice a myši, nicméně zůstává i plná podpora gamepadu.

Zdroj: PCGamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama