Kingpin: Reloaded oznámen pro PC i konzole
Kingpin: Life of Crime Novinka Kingpin: Reloaded oznámen pro PC i konzole

Kingpin: Reloaded oznámen pro PC i konzole

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Remaster původního Kingpinu: Life of Crime vyjde ještě letos.

Reklama

Vydavatelské společnosti 3D Realms a Interplay a vývojáři ze studia Slipgate Ironworks oznámili přípravu vydání remasteru střílečky z pohledu první osoby z roku 1999 Kingpin: Life of Crime. Ten vyjde pod názvem Kingpin: Reloaded v letošním roce ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a PC.

Hra je zasazena do stylizovaném noir art deco prostředí, plného zločineckých gangů, kterým ale vládne krvavou pěstí Kingpin. Vy, jakožto bezejmenný zloděj, dostanete varování od jednoho z pobočníků Kingpina Nikkiho Blanca. Po jeho výhrůžkách zůstanete ležet v kaluži krve s radou, abyste se již nikdy nevraceli. Jenže vy toužíte po odplatě a tak se s olověnou trubkou vydáváte na cestu pomsty.

Kingpin: Reloaded přináší nový život klasice, která běžela na Quake II enginu. Nabídne 4k rozlišení, podporu širokoúhlého obrazu a vylepšenou grafiku. Remaster bude podporovat ovládání pomocí gamepadů a nabídne vylepšení v podobě nového systému úkolů a konverzací.

Opět budete propátrávat špatně osvětlené ulice a porážet soupeřící gangy, aby se Kingpin dověděl, že se blíží jeho konec. Díky konverzacím půjde najmout další gangstery, zvyšovat svůj vliv prostřednictvím několika nových misí a používat a upgradovat zbraně včetně Tommy gunu, bazuky a dalších. Systém poškození nepřátel je založen na zásazích jednotlivých částí těla.

Celá hra je velmi naturastická a krvavá a pokud to pro někoho bude příliš extrémní, lze vyzkoušet režim No Violence, ale ani v tomto případě nezmizí velice barvitý a vulgární jazyk.

Pro mne osobně je oznámení tohoto remasteru velkým překvapení, ale velmi příjemným. Na Kingpina: Life of Crime mám velmi příjemné vzpomínky, i když si pamatuji, že nešlo o jednoduchou hru, kde hodně záleželo na vašich schopnostech a na tom, co jste kde udělali. Vše okořenil výborný soundtrack od Cypress Hill.

Zdroj: 3D Realms a Interplay

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama