Knockout City Novinka Knockout City součástí EA Play

Knockout City součástí EA Play

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Titul se navíc chlubí čísly z bety.

Reklama

Knockout City je chystaná cross-play multiplayerová akce od Velan Studios, která nám nabídne zběsilé zápasy, v nichž se budeme vybíjet různými druhy míčů.

Před nějakou dobou proběhla beta, kdy se aktuálně autoři chlubí čísly z ní, a to skrze novou ukázku, kterou naleznete v náhledu.

Tato beta tak byla stažena více jak milionkrát, přičemž hráči v ní nahráli 116 miliónů minut a udělili 63 miliónů KO, což rozhodně nejsou špatná čísla.

Aby ale byl tento úspěch správně oslaven, tak došlo na oznámení, že titul při svém vydání bude dostupný v rámci předplatného EA Play, a tedy i v Xbox Game Pass Ultimate, takže si předplatitelé těchto služeb nemusí hru kupovat.

Pokud nicméně ani jednu ze služeb platit nechcete, tak si hru pořídíte za 19,99 eur (520 Kč), kdy tato cena platí pro všechny platformy.

Zájemci pak navíc mohou investovat do deluxe edice, která vás vyjde na 29,99 eur (780 Kč), a v níž navíc naleznete jeden epický outfit, vzhled pro vozidlo vašeho týmu, 3 loga, 3 týmové bannery a 1 000 Holobux.

Předplatitelé služby EA Play Pro tuto edici dostanou automaticky. Lidé se základním EA Play a Xbox Game Pass Ultimate si za tyto doplňky mohou připlatit 9,99 eur (260 Kč).

Knockout City součástí EA Play

Hra vychází 21. května na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Bude hratelná skrze zpětnou kompatibilitu i na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama