Kolik lidí si již zahrálo zenový PowerWash Simulator?
Novinka Kolik lidí si již zahrálo zenový PowerWash Simulator?

Kolik lidí si již zahrálo zenový PowerWash Simulator?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Uklidňující čistění přilákalo slušnou řádku hráčů.

Reklama

PowerWash Simulator od tvůrců z FuturLab se díky různým streamerům a tvůrcům obsahu stal populárním už během svého času, který strávil v předběžném přístupu, kdy se dá říci, že plná verze rozhodně ostudu neudělala, přičemž se toto zenové čistění může aktuálně na Steamu pyšnit 23 738 uživatelskými recenzemi, kdy 97% z nich je kladných.

Každopádně tato popularita byla přirozeně reflektována i na počtu hráčů, kdy tvůrci nedávno oznámili, že se do titulu pustilo už více než 3 milióny lidí, což je na záležitost, která patří stále do spíše okrajového žánru, obrovský úspěch.

Jestli vás ovšem zajímá nějaký podrobnější pohled na hru, můžete si přečíst naši recenzi, kde si odnesla 7 bodů z 10 a verdikt:

"PowerWash Simulator není hrou pro každého. Jedná se o typ titulu, u kterého můžete vypnout, nepřemýšlet, pustit si na pozadí oblíbený seriál a užívat si „monotónnosti“ uklízení. Zároveň se však jedná o cosi v nitru velmi uspokojivého a něco, od čeho budete mít problém se odtrhnout. Podobně jako spousta Simulator titulů i tento není úplně bez chyb, ale pozitiva rozhodně převyšují."

Hra je dostupná na PC, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Naleznete ji také v rámci služby Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama