Komentář: Konec Dragon Age 2
Blogy čtenářů Článek Komentář: Konec Dragon Age 2

Komentář: Konec Dragon Age 2

czdwarf

czdwarf

Dragon Age 2 je v poslední době dosti kontroverzní a diskutovaná hra. Jde o jednotlivě se lišící recenze, aféry kvůli BANům, recenzím vývojářů a…

Reklama

Dragon Age 2 je v poslední době dosti kontroverzní a diskutovaná hra. Jde o jednotlivě se lišící recenze, aféry kvůli BANům, recenzím vývojářů a obrovské vlny kritiky vůči příběhu a hře samotné. Největší z těchto diskuzí se, v poslední době, dozajista týká konce DA2. Konec DA2 je (stejně jako u mnoha jiných her z poslední doby) dost otevřeně, ale hlavně dost arogantně, neuzavřen. Je z toho cítit obrovská víra vývojářů v pokračování serie - což není tak úplně špatné, ale člověk prostě čeká ucelený příběh a ne jen jakoby nedokončený děj s tím, že za zbytek si bude muset připlatit. Na nedokončený konec si stěžuje spousta lidí, od  Nikoly Bornové(tlamiczka), která se o tom hezky rozepsala ve svém blogu, až po milého tlouštíka na youtube, který to podle mého názoru trochu přehnal.Můj komentář:

Jaký je tedy konec příběhu v Dragon Age 2? No je nedokončený, to je pravda. Pokud jste hráli Origins, budete "překvapeni" zjevením jedné ze známých postav. Pokud jste Origins nehráli budete na tom asi stejně jako při dohrání Gothic 4 - nijak.Takovýchto momentů je tam víc a i-když se zdá, že hraní a import z Origins nic moc nedělá, tak to není úplně pravda.Pravda také je, že DA2 už není tolik o rozhodnutích...ano, stále vaše rozhodnutí může připravit o život člena vaší skupiny, nebo ho zachránit, ale vývojáři vás tlačí a vy, chtě nechtě, skončíte tam kde ONI chtějí.Taky se mi  zdá, že hra je tak nějak dělaná pro postavu mága a s ní si hru člověk nejvíce užije. Podobný případ je třeba u Dawn of War 2: Retribution, kde se zase jedná o frakci Imperiální Garda.Osobně se mi zakončení DA2 celkem líbilo. Jo, je tam spousta věcí nedořešených. Ano, nevíme co se stalo s ostatními členy družiny. Jistě, budeme si muset koupit DLC / Datadisk / Další díl, aby jsme zjistili jak to všechno dopadne.

 

To všechno uznávám, přes to, se mi konec DA2 líbil a jsem v celku spokojený... a nemusím kvůli tomu dělat video na youtube :)

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama