Komunitní match číslo 2 aneb čtenáři Zingu si podmanili Team Fortress 2
Blogy čtenářů Článek Komunitní match číslo 2 aneb čtenáři Zingu si podmanili Team Fortress 2

Komunitní match číslo 2 aneb čtenáři Zingu si podmanili Team Fortress 2

Redakce

Redakce

Komunitní zápas v Modern Warfare 2 v rámci naší Steam skupiny měl rozhodně úspěch. Proto jsme neváhali a uspořádali něco podobného v Team Fortress 2.…

Reklama

Komunitní zápas v Modern Warfare 2 v rámci naší Steam skupiny měl rozhodně úspěch. Proto jsme neváhali a uspořádali něco podobného v Team Fortress 2. Opět to stálo za to.

Sentry ahead!

Tentokrát nás bylo o poznání víc než v MW2, což můžete vidět na níže poházených screenshotech. Další hráči se navíc připojovali až v průběhu matche, rozhodně jsme neměli stálou základnu cvičných terčů, což bylo mnohem lepší.

 

 

Tentokrát však nebudeme žádného hráče vyzdvihovat do nebes. Zaprvé, pevně věříme, že TF2 je o týmové spolupráci a ne o nahánění co nejvyššího skóre, a zadruhé, výkony všech byly víceméně individuální. Opět ale leccos napoví screeny, kde jsou často zaznamenány působivé multikilly, jež o něčem svědčí. Můžeme však v naprosté vážnosti říci, že bez ohledu na jejich umístění v tabulce byli všichni zúčastnění více než důstojní a slušní protivníci/spoluhráči. Takže, díky všem za parádní hru, a ještě bych chtěl jednou poděkovat Viximu za hosting serveru. Jak mohli téměř všichni hráči pocítit na vlastní kůži, vyskytly se sice poměrně časté problémy s lagy, jednou musel být server dokonce komplet restartován, ale myslíme, že to nikomu zvlášť nevadilo. Rozhodně si ale Vixi zaslouží poděkování.

That Demoman is a Spy!

Ačkoliv vše poznáte ze screenů, ještě doplníme, na jakých mapách jsme vlastně hráli. Vše započala stará klasika cp_granary, následoval pl_goldrush, koth_viaduct, cp_degrootkeep (obzvlášť parádní řežba), neméně klasický ctf_2fort, a vše zakončilo pár kol na mapách cp_steel, cp_egypt a plr_hightower, přičemž se podle informací posledních zúčastněných hrálo až do nějakých 23:00.

 

To by bylo asi vše. Takže, ještě jednou díky všem zúčastněným, těm nezúčastněným bychom chtěli vzkázat, ať si podobnou akci pro příště nenechají ujít, a zase někdy v nějaké hře na viděnou.

Ptáte se, co příště bude ta „nějaká hra“? Příští sobotu si sice dáme přestávku, zase to nechceme pořádat každou sobotu, ale přespříští týden se, pokud všechno klapne, můžete těšit na legendu všech legend, Counter-Strike. Jestli to bude Source nebo původní CS (označení 1.6 se nám tak nějak příčí, je to prostě Counter-Strike a hotovo, na verze se hraje akorát v non-steam/warez variaci).

A teď už slibované screenshoty. Tentokrát se jich sešlo vážně požehnaně, proto si je užijte. Pocházejí jak od autora tohoto článku, tedy od Cvrndy, tak od Mattose, Bonpara, Bobestoma, Meg.A.Byte a Jurycka. Další případné screeny jako minule můžeme přidávat později.

 

Martin "Cvrnda" Cvrček

 

... zde pokračujte v psaní ...

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama