Komunitní "reimagine" prvního Half-Lifu má datum vydání
Black Mesa Novinka Komunitní "reimagine" prvního Half-Lifu má datum vydání

Komunitní "reimagine" prvního Half-Lifu má datum vydání

Johny

Johny

2
Platformy Windows PC

Plné vydání hry Black Mesa je již za dveřmi.

Reklama

Black Mesa, fanouškovský remake nebo jak píše Steam stránka hry - reimagine hry Half-Life od studia Crowbar Collective, opustí Early Access a vydá svou "finální" verzi 1.0 - 5. března 2020. Hra, která se objevila ve Steam Early Access v květnu 2015, byla ve vývoji velmi dlouhou dobu - jak uvádí vedoucí projektu Adam Engels v oznámení o datu vydání, do projektu se zapojil před 14 lety.

"Myslíme si, že tato nadcházející verze 1.0 je zatím nejlepší, nejstabilnější a nejzábavnější verzí hry. Očekávání a vzrušení kolem našeho projektu nás více než těší.

Black Mesa je videohra, je to naše videohra, má své silné a slabé stránky. Jak Leonardo da Vinci řekl: 'Umění není nikdy dokončeno, pouze opuštěno' a přestože plánujeme tuto hru plně podporovat po 1.0 opravovat chyby a tak, nikdy to nebude perfektní hra.

Nejedná se o podcenění nebo omluvy, ale jako osoba, která navrhuje většinu těchto mediálních příspěvků, si myslím, že je důležité oddělit se od marketingu a 'hypu'. Než Astroneer vyšel trh, napsalo studio blogový příspěvek o hráčských očekávání pro hru, a to se mnou opravdu rezonovalo a inspirovalo mě, abych jednou napsal příspěvek jako je tento. Jsme nadšeni, že je Black Mesa 'kompletní', ale uznáváme, že hra není dokonalá a nikdy nebude."

Hru Black Mesa teď na Steamu můžete zakoupit za 17,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama