Komunitní válčení na bojištích Battlefiledu 3
Blogy čtenářů Článek Komunitní válčení na bojištích Battlefiledu 3

Komunitní válčení na bojištích Battlefiledu 3

Redakce

Redakce

V sobotu se po dlouhé době odehrál další komunitní match a jak už většina čtenářů ví, volba padla právě na Battlefiled 3. Právě o tuhle akci jste si…

Reklama

V sobotu se po dlouhé době odehrál další komunitní match a jak už většina čtenářů ví, volba padla právě na Battlefiled 3. Právě o tuhle akci jste si poměrně dlouho psali, a když se tak naskytla možnost, tak jsme ji prostě museli využít! A jak že to teda nakonec dopadlo?

Poděkování za umožnění akce patří Playzone.czbattlefield-3.cz

Hrálo se na serveru poskytnutém portály Playzone.cz a battlefield-3.cz a hned z kraje šlo vidět, že jste se docela těšili. Už před 19:00, kdy se mělo oficiálně začít, byl server skoro zpola plný. Po pár chvílích jsme se dokonce dostali na kapacitu serveru a zabíjelo se až 48 hráčů najednou. Škoda jen, že časem jsme zakotvili někde na polovině.

Přestřelky a blbnutí

Jelikož se hrál Conquest, většinou se hra nenesla zrovna v taktické rovině a spíše se jednalo o pořádně krvavá jatka. Ani to však není někdy na škodu a aspoň jste si mohli případné nespory vyřídit touhle formou a neflamovat v komentářích. ;) Poučení pro příště zní ale jasně! Jako celek jste ukázali mnohem větší zájem o taktičtější ladění hry a jestli tedy bude nějaké příště, určitě se zvolí režim Rush.

Jelikož většina hráčů přišla spíše jen na skok, tak se moc map neodehrálo. Začali jsme na Damavandu, kde jsme se pomalu rozehřáli a taky pořádně rozkoukali, kdo došel. Za zlomovou část matche se dá považovat dvojice Operation Metro a Seine Crossing. Na tyhle dvě mapy totiž přišel největší počet lidí a taky po nich zase odešel. Jednalo se o poměrně slušné přestřelky, kdy jeden tým měl holt trošku navrch, ale to už se někdy stává. Určitě jste si u nich mohli dobře zastřílet a munice padlo více než dost!

Parádní sestřih od čtenáře R4ydenCZ, kterýž si taktéž vysloužil pověst famózního pilota!

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/1aXAnY1u2O4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Daleko sehraněji už všichni působili na mapě Caspian Border, kde hrály prim hlavně vozidla a helikoptéry. Dočkali jsme se ale i pár solidních přestřelek. Škoda jen, že právě v téhle fázi už nehrálo tolik lidí!

V pokročilejší hodině (po 20:00) jsme nakonec s elitou čítající asi 10 dalších hráčů zakončili celou akci menším blbnutím opět na Damavandu, tentokráte však v režimu Rush. Právě na tuhle část mám nejlepší vzpomínky a to proto, že už jsme to nebrali až tak vážně. Třeba takový urbi_j si sám pro sebe změnil mód Rush na daleko nápaditější zařízni si svého redaktora, za což mu ještě pořád dlužím mou psí známku. :)

Zase příště

Celkově jsem i přes některé menší nedostatky rád, že se něco podobného po delší přestávce událo. Alespoň jste se po delší době mohli zase setkat i jinak, než jen na fóru a třeba si i pokecat! Již nyní mohu slíbit, že v tom budeme v redakci pokračovat i nadále a příště se určitě zúčastní i další autoři Zingu. Ve hře je jak Call of Duty: Modern Warfare 3, tak i klasika ve formě Team Fortress 2. Nebo opět Battlefield 3?

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama