Kona II: Brume vás vezme do sněhem pokryté důlní vesnice
Novinka Kona II: Brume vás vezme do sněhem pokryté důlní vesnice

Kona II: Brume vás vezme do sněhem pokryté důlní vesnice

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Mráz nebude vaším jediným nepřítelem.

Reklama

Hlavní hrdina výborné příběhové adventury Kona se vrací. Detektiv Carl Faubert se opět vydá do akce v příběhové adventuře Kona II: Brume, jež jej vezme ihned po skončení děje prvního dílu vstříc sněhem zaváté lokalitě Brume, jež byla pro tento příběh virtuálně vytvořena na území Kanady. Ta se má stát dalším místem, kde v jeho kůži naplno uplatníte své pátrací schopnosti a především schopnost přežít v nehostinné krajině. Horalská vesnička do níž vyrazíte má být v obležení zimy a divé zvěře. Skrývat bude navíc temné tajemství. Jediný kdo vám bude schopen říci víc, mají být obyvatelé. Ti jsou roztroušeni po celé mapě, takže je nutné je najít dřív než vás příroda spolu s místní faunou umlčí navždy.

Přesné datum vydání Kona II: Brume nebylo zatím stanoveno. Hra však dorazí na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch v průběhu roku 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama