Konami E3 nestíhá
Novinka Konami E3 nestíhá

Konami E3 nestíhá

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Společnost se omlouvá a ujišťuje, že pracuje na několika klíčových projektech.

Reklama

Po roční pauze se letos výstava E3 navrátí, kdy se tentokrát bude jednat o virtuální událost, která se uskuteční od 12. do 15. června.

Během těchto čtyř dnů se dočkáme různých oznámení od společností, jako je Nintendo, Xbox, Capcom, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros. či Koch Media.

Mezi těmito potvrzenými společnostmi se také nalézalo Konami, tedy firma stojící za Pro Evolution Soccer (dnes jako eFootball PES) a v minulosti také za hrami ze sérií Silent Hill či Metal Gear.

Společnost se ovšem nakonec na E3 neobjeví, jelikož díky načasování nestíhá:

"Kvůli načasování nebudeme připraveni letos prezentovat na E3. Chceme fanoušky ujistit, že aktuálně se hluboce soustředíme na vývoj několika klíčových projektů, takže můžete v budoucích měsících očekávat nějaké aktualizace. Ačkoliv se letos nezúčastníme, tak ESA respektujeme [pořadatel E3 - Entertainment Software Association] a víme, že rok 2021 bude velice úspěšný. Společnost budeme podporovat i nadále a přejeme jen to nejlepší všem letošním účastníkům." - zní oficiální vyjádření.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama