Konami prý chystá multiplayerový Silent Hill
Silent Hill: Downpour Novinka Konami prý chystá multiplayerový Silent Hill

Konami prý chystá multiplayerový Silent Hill

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

3

Radek Marek z Vatra Games se pro italský Xbox magazín rozpovídal o plánech Konami se značkou Silent Hill + <strong>AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

AKTUALIZACE: Tak chyba lávky. Devin Shatsky, producent Downpour, vyvrátil spekulace o multiplayerovém Silent Hillu s tím, že jde asi o nedorozumění. "Ten italský novinář buď vytrhl Radkova slova z kontextu, nebo došlo k chybě v překladu. Nic takového se totiž nechystá."

"Ano, několik měsíců nazpět jsme s myšlenkou na multiplayer koketovali, ale když jsme zjistili kolik času a peněz by vývoj spolknul, upustili jsme od toho."

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Zatímco nejnovější díl - Downpour - půjde na trh bez multiplayeru, Konami už údajně uvažuje nad tím, jak by to hráčům vynahradila.

"V současné době pro Silent Hill: Downpour neuvažujeme o žádných multiplayerových módech; Konami nicméně zvažuje vývoj samostatného titulu, jenž by se soustředil výhradně na hru více hráčů," uvedl Marek.

"Detaily samozřejmě neznáme, ale podle všeho by gamesa měla vyjít na Xbox Live Arcade, přičemž půjde o to, aby hráči v Silent Hillu přežili co nejdéle."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama