Koncem března dorazí příběhové DLC pro Lost Judgment
Lost Judgment Novinka Koncem března dorazí příběhové DLC pro Lost Judgment

Koncem března dorazí příběhové DLC pro Lost Judgment

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox One

Bude se zaměřovat na parťáka hlavní postavy.

Reklama

Lost Judgment je pokračování spin-offu série Yakuza, kde sledujeme další trable sympatického detektiva Jagamiho, který se tentokrát vydal i do Jokohamy, aby řešil další případy (naše recenze zde).

Avšak už při vydání jsme dostali příslib toho, že dostaneme rozšíření, které bylo oznámeno právě včera.

Jeho jméno je The Kaito Files, což jasně indikuje, že tentokrát Jagamiho opustíme a zaměříme se na jeho pravou ruku - Masaharu Kaito, za něhož budeme i hrát.

Koncem března dorazí příběhové DLC pro Lost Judgment

Ten se bude muset postavit minulosti, a to v novém případu, v němž se pokusí za bohatou odměnu nalézt ztracenou ženu jednoho velkého CEO. Situace se ovšem zkomplikuje tím, že touto ženou je Mikiko, tedy Kaitova bývalá milenka.

A jelikož se Kaito spoléhá především na sílu, tak představí i dva nové bojové styly, v nichž využije více než 70 dovedností. Trochu jiná ale bude i detektivní část, protože se tato postava spoléhá hlavně na své základní smysly. Takže indicie bude vyloženě čenichat. Při průzkumu ale využije i schopnost zvanou Primal Focus, která mu umožní nalézt různé skryté věci roztroušené po zdejším městě.

DLC bude stejně jako základní hra dostupné pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Vyjde 28. března.

Získají ho všichni majitelé Ultimate Edition či Season Passu, ale dostupné bude ke koupi i samostatně, kdy vás vyjde na 29,99 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama