Koncem roku se bude v Gundam Versus tavit ocel!
Novinka Koncem roku se bude v Gundam Versus tavit ocel!

Koncem roku se bude v Gundam Versus tavit ocel!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Bandai Namco se nakonec rozhodlo lokalizovat PlayStation 4 Versus hru.

Reklama

Jen co poslední číslo Famitsu potvrdilo nové Mobile Suits v chystaném Gundam Versus, už je tady společnost Bandai Namco a oznamuje přípravu lokalizace hry pro západ. Do Evropy a Severní Ameriky by měla hra dorazit pro PlayStation 4 někdy koncem roku.

Zase tolik práce to ale nedá, protože v Japonsku se Gundam Versus začne prodávat už 6. července a v plánu je také verze s anglickými titulky, která bude určena pro zbytek Asie.

Gundam Versus nabídne bitevní režimy dva na dva a tři proti třem a více než 90 hratelných Mobile Suits ze 17 různých Gundam anime sérií. V době odhalení titulů bylo potvrzených pouze 12 Mobile Suits, a pokud někdo sérii sledujete, jedná se o tyto kousky: Gundam, Guncannon, Gouf, v-Gundam, Wing Gundam Zero, Tallgeese, Unicorn Gundam, Shinanju, Exia, Kyrios, Barbatos a Full Armor Gundam. Ale s postupnými alfa a beta testy se řády dále rozšířily třeba o Gundam Exia, Gundam Kyrios, Z Gundam, ZZ Gundam, Victory 2 Gundam, GN-X (Sergei Smirnov) a Union Flag Custom (Graham Aker).

V posledním čísle Famitsu byly potvrzeny ještě další hratelné Mobile Suits, které půjde časem koupit v podobě DLC a jsou to konkrétně Crossbone Gundam X1 Kai, Crossbone Gundam X2 Kai a Crossbone Gundam X3. Všechny tyto stroje si můžete pohlédnout v galerii níže, včetně čtyř úchvatných plakátů.

Gundam Versus nabídne několik herních off-line i on-line režimů včetně Player Match a Free Battle. Dokonce si budeme moci přivolat on-line nebo off-line podporu. Přibylo několik nových pohybů (Boost Dash, Boost Step a Boost Dive), se kterými můžete detailněji pracovat na své bojové strategii. Některé vám pomohou vyhnout se útokům nebo úplně přerušit akci svého soupeře a úplně ho tím rozhodit. Boje nebudou limitované regiony a půjde bojovat s hráči z různých zemí, ale má jít také nastavit limit match-makingu pouze na vlastní zemi.

Trailer

Úvodní film

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama