Koncem srpna se dočkáme vylepšeného One Piece: Unlimited World Red
Novinka Koncem srpna se dočkáme vylepšeného One Piece: Unlimited World Red

Koncem srpna se dočkáme vylepšeného One Piece: Unlimited World Red

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Vyjde ve verzích pro PS4, PC a Switch a nabídne vyšší rozlišení, 60 FPS a 51 DLC.

Reklama

V roce 2013 vyšla na PlayStation platformě hra One Piece: Unlimited World Red. Šlo o určitý spin-off a to nejen herní série, ale i mangy a anime. Slamákovi piráti se dostali do uměle vytvořeného světa, ve kterém se postupně utkali s některými svými největšími nepřáteli. Hra nijak výrazně One Piece univerzum nedoplňovala, spíše šlo o takové ukojení hladu fanoušků.

Titul se následně díky Steamu dostal i na PC scénu a v tomto týdnu oznámilo Bandai Namco přípravu upgradované verze One Piece: Unlimited World Red Deluxe Edition pro konzole PlayStation 4, Nintendo Switch a pro PC. PS4 a PC verze bude v Evropě k mání od 25. srpna a verze pro Switch až v září. Obě konzolovky půjde sehnat v krabici i digitálně, ale PC verze bude opět distribuována pouze přes Steam.

One Piece: Unlimited World Red Deluxe Edition bude obsahovat několik nových funkcí po stránce technické a i obsahové. Váš průzkum Grand Blue bude na PC a PS4 Pro podporovat rozlišení 4K a Full HD na PS4 a Nintendu Switch. Slíbena je na všech třech platformách stabilní frekvence 60 snímků za sekundu a všechny herní režimy, které titul nabízí, půjdou na PS4 Pro, PS4 a na Switchi projít kooperativně ve dvou lidech. Součástí hry bude i všech 51 následně vydaných DLC.

Znovu se tak budete moci setkat s podivným, ale přátelským mývalem Patem, který dokáže stvořit vše, co napíše na rostlinný list. Slamáci se rozhodnou nově objevenému příteli Patovi pomoci a společně se dostanou na Forgotten Island, kde se nachází zbývající členové posádky Slamáků, uneseni piráty z posádky The Red Counta.

Postupně budete bojovat s některými z nejsilnějších nepřátel, jako jsou třeba Crcodile, Vegapunk, Arlong, Bartholomew Kuma a další. Nakonec na ně ale bude čekat strůjce jejich zlého osudu The Red Count a oni zjistí pravý důvod počínání mývala Pata a taky odhalí důvod, proč se zde ocitli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama