Konec blikání. Assassin's Creed: Syndicate už půjde hrát na PS5
Assassin's Creed: Syndicate Novinka Konec blikání. Assassin's Creed: Syndicate už půjde hrát na PS5

Konec blikání. Assassin's Creed: Syndicate už půjde hrát na PS5

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

7
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Díl z Londýna měl na nových konzolích technické problémy.

Reklama

Byl to jeden z nejznámějších titulů, které sice před lety vyšly na PlayStationu 4, ale na nové konzoli PlayStation 5 je nešlo hrát. Zároveň je to díl ze série Assassin's Creed, který se odlišoval střídáním dvou protagonistů - dvojčat Evie a Jacoba. Nyní společnost Ubisoft oznámila novinku: Assassin's Creed: Syndicate dostává od tohoto čtvrtka update, díky kterému bude hratelný i pro majitele nové generace konzolí od Sony.

Zpětná kompatibilita na PS5 byla pro mnoho hráčů vítanou vlastností. Díl Syndicate se ale v době vydání nové konzole objevoval na seznamech PS4 her, které nebude možné na "pětce" hrát.

Titul z roku 2015 nás zavedl do viktoriánského Londýna a byl posledním dílem před trilogií Origins-Odyssey-Valhalla s rozlehlými mapami a RPG prvky. Jenže na PlayStationu 5 blikal. Hra sice spustit šla, ale hrát ji mohl jen někdo obrněný obrovskou trpělivostí. V tomto videu se můžete podívat na "ochutnávku".

Vše by měl napravit update 1.53, který vyšel 23. února 12:00 našeho času. Nejde o žádnou next-gen verzi, na druhou stranu je hra součástí katalogu pro předplatitele služby PlayStation Plus Extra, a tak řada uživatelů tuto opravu ocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama