Konec multiplayeru v Gran Turismu 5 a novinky v GT6
Gran Turismo 5 Novinka Konec multiplayeru v Gran Turismu 5 a novinky v GT6

Konec multiplayeru v Gran Turismu 5 a novinky v GT6

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

9

Zítřkem končí online podpora Gran Turismo 5. Současně vychází patch 1.08 pro GT6 věnovaný Ayrtonu Sennovi s novým konceptem Mitsubishi

Reklama

S koncem měsíce května nastane i konec všech online funkcí Gran Turismo 5 a to včetně multiplayeru, denního bonusu za přihlášení, sezonních závodů, online dealera a všech funkcí v menu Community. Tvůrci tímto děkují všem fanouškům za jejich oddanost a těší se, že se s nimi uvidí v GT6. Proto kdo ještě nezajel speciální poslední závod, který přináší auta do GT6, má poslední možnost!

Dneska vychází nový patch 1.08 pro Gran Turismo 6 a je to ještě větší cvalík než minule - 1,4GB. Obsahuje slibovaný obsah k oslavám Ayrtona Senny, který nakonec nabízí dokonce ještě více věcí: Ayrtonovu motokáru DAP, Lotus 97T a dříve neoznámenou Formuli 3 1983 v barvách West Surrey Racing British.

Ovšem největším překvapením je zcela nový vůz v sérii Gran Turismo Vision - Mitsubishi Concept XR-PHEV Evolution Vision GT, což je hybrid s pohonem na všechna kola. Vůz jako obvykle můžete vyhrát ve speciálním závodě, nebo si ho koupit ve Vision GT menu.

Volkswagen včera ve Wörthersee v Rakosuku představil svůj koncept GTI Roadster Vision Gran Turismo. Sám tvůrce série GT, Kazunori Yamauchi, byl přítomen odhalení tohoto vskutku impozantního konceptu. Dvousedadlový kabriolet poháněný 3 litrovým šestiválcem s dvojitým turbem, který produkuje 503 koní. Z nuly na sto za 3,5 sekundy s maximální rychlostí 192 mil za hodinu (309 km/h). Rudá barva vozu odkazuje na klasický Golf GTI "Tornado Red". Další podrobnosti o vozidle naleznete zde. Koncept bude v GT6 dostupný v polovině června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama