Six Days in Fallujah Novinka Kontroverzní střílečka Six Days in Fallujah dostala datum vydání

Kontroverzní střílečka Six Days in Fallujah dostala datum vydání

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy Windows PC

Dorazí nejdříve v předběžném přístupu.

Reklama

Six Days in Fallujah je střílečkou budící kontroverzi kvůli tématu, které má prezentovat světu. Jedná se totiž o FPS posílající dále příběhy reálných osob, jimž se podařilo přežít pekelné podmínky druhé bitvy o Fallúdžu zapsané do historie různě. Tvůrci už od počátku tvrdí, že chtějí realitu prezentovat ve všech jejich podrobnostech, což v praxi znamená, že dostaneme realistický formát, který se s nikým nebude mazlit a smrt v něm bude čekat takřka za každým rohem.

Kontroverzní střílečka Six Days in Fallujah dostala datum vydání

Jedním ze zásadních faktorů tohoto díla se mají stát vedle realistické hratelnosti a zbraní také procedurálně generované kulisy, díky nimž bude doslova každá mise unikátním zážitkem a bojem o život. Jednou se vám podaří uspět, zatímco jindy padnete. Pustit se do hraní budete moci sami nebo se třemi dalšími vojáky ochotnými riskovat svou kůži v akcích, které se mohou kdykoliv zvrhnout.

Six Days in Fallujah vychází 22. června na PC v předběžném přístupu. Tvůrci počítají s tím, že v této fázi vývoje hra stráví něco okolo 12 měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama