Konzole jsou v polovině životního cyklu, říká Moore
Xbox 360 Novinka Konzole jsou v polovině životního cyklu, říká Moore

Konzole jsou v polovině životního cyklu, říká Moore

Jan Bičan

Jan Bičan

5

Peter Moore z Electronic Arts tvrdí, že se současná generace konzolí nachází zhruba v polovině životního cyklu. Nasvědčují tomu především ceny zařízení.

Reklama

Peter Moore se nechal slyšet, že se v příštích třech letech nedočkáme nové generace konzolí, neboť se ta současná nachází zhruba v polovině životního cyklu.

"Pokud si prohlédnete vývoj cen, zjistíte, že se konzole nacházejí zhruba v polovině životního cyklu. Bereme-li to z časového hlediska, současná generace je na sklonku života, ceny tomu však neodpovídají," podělil se svým názorem Moore.

Dále do svých úvah zahrnul i nové pohybové ovladače Sony a Microsoftu:"Move a Kinect jsou prakticky novými platformami. Myslíte, že by Sony nebo Microsoft investovali do nového hardwaru po tom, co vrazili takové peníze do pohybového ovládání? Jsem si jist, že pokud byste se jich zeptali, zda mají tyto ovladače navýšit životnost, rozhodně odpoví, že ano."

I přesto, že je úvaha Petera Moora založena na zajímavých argumentech, v dílnách Sony, Microsoftu a Nintenda již nyní bezpochyby vznikají další zařízení. Jen si na ně budeme muset ještě nějakou chvíli počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama