Konzole Xbox by mohly dostat podporu pro VR
Novinka Konzole Xbox by mohly dostat podporu pro VR

Konzole Xbox by mohly dostat podporu pro VR

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

11
Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Microsoft možná mění své původní plány.

Reklama

Ohledně podpory VR u nových konzolí Xbox se Phil Spencer vyjádřil jasně. VR je podle něj izolovaným formátem, který nepodporuje jeho vizi o hrách. "Mým hlavním bodem bylo, že jsem chtěl mít u našich zákazníků jasno, na co se zaměřujeme. Takže pokud někdo čekal, že vydáme náhlavní soupravu VR pro Series X, při vydání nebo tak něco ... nebudeme to dělat," uvedl Spencer minulý rok v rozhovoru pro Gamertag Radio.

Jak se ovšem ukázalo, nakonec to tak nemusí být. Podle nových informací od italské pobočky IGN, která testovala nový bezdrátový headset od Xboxu, se při jeho zapojení ke konzoli zobrazila zpráva "náhlavní soupravu VR je třeba aktualizovat". Publikace tvrdí, že by se nemělo jednat o omyl, neboť odkazy na „náhlavní soupravu VR“ se opakují v další zprávě uvádějící, že „je k dispozici aktualizace náhlavní soupravy VR“ a výzva k „aktualizaci [the] VR headset “.

Ačkoliv je bezdrátový headset od Xboxu oficiálně v prodeji od dnešního dne, zatím se nezdá, že by stejné, či podobné zprávy o náhlavních soupravách VR viděli i jiní uživatelé. Rovněž není jisté, zdali by případná podpora VR byla dostupná jen na konzole Xbox Series X|S, nebo i na Xbox One.

Konzole Xbox by mohly dostat podporu pro VR
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama