Konzolové Pillars of Eternity II: Deadfire
Pillars of Eternity 2 Novinka Konzolové Pillars of Eternity II: Deadfire

Konzolové Pillars of Eternity II: Deadfire

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Vynikající RPG již má konkrétní datum vydání na konzole.

Reklama

Že se fantasy RPG Pillars of Eternity II: Deadfire dostane i na konzole, to je již dostatečně známá věc, o které jsme psali již v srpnu. Původní plány počítaly s vydáním na PlayStation 4, Switch a Xbox One ke konci roku 2018. Vývoj ovšem nabral zpoždění i díky úpravám původní PC verze, jež vyšla v polovině předminulého roku.

Pak se měly konzolové verze vydat ke konci minulého roku, což se evidentně také nestihlo. Až nyní má tato krásná a výpravná hra od RPG specialistů z kalifornského studia Obsidian Entertainment (mimo jiných autoři vynikajících The Outer Worlds – naše recenze 9/10) již poslední a konkrétní datum vydání na všechny tři zmíněné konzole: 28. ledna 2020.

 

Konzolové Pillars of Eternity II: Deadfire

 

Zajímavostí je, že konzolové porty pro Obsidiany dělá malé české studio Grip Digital z Prahy, jež se na konzolové porty (např. Mothergunship a Subnautica) v poslední době specializuje. Nejtěžším oříškem v takovýchto případech bývá přepracovat ovládání myší a klávesnicí na analogové páčky a tlačítka joypadů.

Jako omluvu za zpožděné vydání konzole dostanou ultimátní edici, která zahrne úplně všechny updaty a stahovatelné přídavky, jaké doposud pro PC vyšly. Hra bude pro konzole dostupná v digitální, tak i v krabicové edici. Pillars of Eternity II: Deadfire si můžete předobjednat z Xzone, kde pro všechny konzolové platformy stojí 1399,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?=3&v=thbGhvZJNjc[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama