Iron Harvest Novinka Konzolové verze Iron Harvest mají datum vydání

Konzolové verze Iron Harvest mají datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Povedená real-time strategie brzy i na next-genu.

Reklama

Už je tomu rok, co na naše počítače dorazila povedená real-time strategie Iron Harvest, která pracovala se světem World of 1920+, v němž operuje i deskovka Scythe.

Od té doby vývojáři tuto verzi obohatili o různé dodatečné aktualizace, přičemž dorazilo i samostatné rozšíření Operation Eagle.

Kromě toho byly stále v přípravách konzolové verze, o nichž jsme se dozvěděli důležité informace.

Autoři a vydavatelství Prime Matter totiž společnými silami oznámili, že Iron Harvest Complete Edition vyjde fyzicky i digitálně na PlayStation 5 a Xbox Series X/S 26. října.

Jak už název napovídá, tak tento balíček skutečně nabídne základní hru i zmíněné rozšíření, přičemž cena byla nastavena na 49,99 euro (1 270 Kč).

O variantách pro PlayStation 4 a Xbox One ovšem nepadlo ani slovo, tudíž se dá předpokládat, že tyto verze dorazí později.

Kromě toho byla opět aktualizována PC verze hry, kdy byly vyřešeny různé problémy, přičemž ještě došlo na přidání nové noční mapy Night Raid a možnosti stavby protiletadlových věžiček.

Podporovatele hry na Kickstarteru by navíc mohlo zajímat, že konečně dochází k dokončení posledních odměn, které by snad měly již brzy najít cestu k vám.

Iron Harvest zakoupíte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama