Konzolové verze Watch Dogs nedosáhnou kvalit PC
Watch Dogs Novinka Konzolové verze Watch Dogs nedosáhnou kvalit PC

Konzolové verze Watch Dogs nedosáhnou kvalit PC

Redakce

Redakce

160

Letošní E3 ukázala, že ani na čtvrtém PlayStationu, který je papírově o chlup výkonnější než Xbox One, nedosahuje Watch Dogs takových výsledků jako na PC.

Reklama

Vzhledem k možnostem dnešních high-endových počítačů se to sice dalo čekat, avšak next-gen konzole se docela dlouho tvářili, jako že zvládnou držet krok. Letošní E3 nicméně jasně ukázala, že ani na čtvrtém PlayStationu, který je papírově o chlup výkonnější než Xbox One, nedosahuje Watch Dogs takových výsledků jako na PC.

Nejde samozřejmě o nic podstatného. Konzolová verze popravdě zaostává spíš v drobnůstkách, jako jsou při dopadu se tříštící kapky deště a podobně. Jenže právě tyto detaily jsou podle mnohých tím, co dělá novinku francouzské vydavatelské společnosti Ubisoft tak dech beroucí.

Jedním z nejpodstatnějších zádrhelů je nicméně kolísající framerate, jenž prý ve verzi pro PS4 čas od času zničehonic bezdůvodně klesá. Redaktoři zahraničního Eurogameru všechno pečlivě zdokumentovali a vy si tak můžete vše prohlédnout ve dvojici videí přiložených pod textem.

Novinka pochází z naší fanstránky o Watch Dogs.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama