Konzolový Xbox Game Pass opět rozšiřuje nabídku
Final Fantasy XV Novinka Konzolový Xbox Game Pass opět rozšiřuje nabídku

Konzolový Xbox Game Pass opět rozšiřuje nabídku

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Jedna neortodoxní fantazie, dva spratci a trocha robotí logiky.

Reklama

Velice výhodné předplatné Xbox Game Pass, které za poměrně střídmý měsíční poplatek nabízí přístup k velice široké videoherní knihovně jak pro osobní počítače, tak i pro konzoli Xbox One, jistě všichni dobře znáte. Zároveň vám taktéž zajisté není cizí, že se právě tato knihovna pravidelně rozšiřuje o další tituly. A přesně tomu se bude dít i během letošního února, kde do konzolové verze přibude minimálně jedna pořádná hra.

Od 6. února

Final Fantasy XV

Tuto dlouholetou sérii pravděpodobně nemusím vůbec představovat. Její díl s číslovkou patnáct (ačkoliv her v této sérii nalezneme daleko více) jsme si poprvé mohli zahrát již v roce 2016 a představil nám příběh prince Noctise a jeho tří přátel, kteří se vydají na magické a nebezpečné dobrodružství, na jehož úspěšnosti závisí osud herního světa Eos.

Wolfenstein: Youngblood

Nejnovější přídavek do populární střílečkové série Wolfenstein, zasaden 19 let po událostech předchozího dílu The New Colossus, během svého vydání strhnul velkou nevoli hráčů. Mohly za to především zbytečné a nedopečené RPG prvky, špatný design úrovní a naprosto tragické duo sester Blazkowiczových, za něž vám bylo jednoduše nepříjemné hrát. Nicméně pokud patříte k lidem, kteří si XGP platí, budete mít nyní možnost si na tento titul udělat svůj vlastní názor bez toho, abyste do hry investovali nějaké větší množství peněz.

Od 13. února

Death Squared

Poslední hrou, která se minimálně v první půlce února do předplatného podívá, je poměrně pěkná logická hříčka, v níž budete barevné "krabičkové" roboty navádět skrze různé pasti k vytyčeným cílům. A ačkoliv hra nabízí i mód pro jednoho hráče, tak tu největší srandu si užijete až v kooperaci s kamarádem (případně třemi), kdy budete muset společně přicházet na to, jak daný level vyřešit.

Bleeding Edge beta od 14. do 16. února

Nicméně kdyby vám toto vše přišlo málo, tak vězte, že všichni předplatilé dostanou přístup k uzavřené betě připravované online akce Bleeding Edge od mých oblíbenců z Ninja Theory. Dle mého naprosto ideální způsob, jak strávit letošní svátek sv. Valentýna.

Ovšem žádný přídavek se neobejde bez své oběti, což znamená to, že nás z Xbox Games Passu brzy opustí některé z jiných her. Tentokrát padla volba na následující pětici titulů.

  • Disney Epic Mickey 2
  • Jackbox Party Pack 2
  • Pumped BMX Pro
  • Rage
  • Shadow of the Tomb Raider

Přesné datum odebrání těchto titulů zatím nebylo oznámeno, nicméně pokud jste předplatiteli této služby, můžete si je zakoupit s 20% slevou.

Xbox Game Pass můžete zakoupit na Xzone.cz, stejně jako dárkové karty pro váš či kamarádův Microsoft účet.

Zdroj: Xbox.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama