Kooperace s přáteli v Dragon's Crown Pro
Dragon's Crown Pro Novinka Kooperace s přáteli v Dragon's Crown Pro

Kooperace s přáteli v Dragon's Crown Pro

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Nový trailer se zaměřuje na zvládnutí obtíží společně s dalšími hráči.

Reklama

8. února vychází v Japonsku pro konzoli PlayStation 4 vylepšená verze hry Dragon's Crown. Evropa může titul Dragon's Crown Pro očekávat někdy později, snad už v průběhu jara. Abyste se ale nebáli pustit do křížku s nepřáteli sami, můžete využít pomoci dalších kamarádů i cizích hráčů.

V novém traileru od Atlusu se dovíme, jak konkrétně bude kooperace pro až čtyři hráče fungovat. Dragon's Crown Pro totiž podporuje kombinaci lokální a on-line kooperace, což ve zkratce znamená, že se mohou spojit tři lidé v jedné místnosti s jiným hráčem on-line. Nebo naopak. Díky tomu můžou v království Hydeland společně projít a vyčistit dungeony a také porazit bossy.

U PlayStation 4 remasteru akčního RPG vynikne díky vylepšenému uměleckému vzhledu a podpoře 4k rozlišení ještě více osobitý styl studia Vanillaware a také různé efekty při průzkumu království a dungeonů. Aktualizací si prošel také soundtrack legendárního skladatele Hitoshi Sakimota, který byl nahrán živým orchestrem. Navíc bude k dispozici dabing v angličtině a v japonštině a všechny texty hry budou lokalizovány do angličtiny, francouzštiny, italštiny, němčiny a španělštiny.

Pokud navíc vlastníte původní Dragon's Crown, můžete použít vaše staré uložené pozice. Pro verze bude podporovat funkce on-line cross-play a cross-save a bude kompatibilní s existujícími verzemi pro PS3 a PS Vitu. A nová verze bude obsahovat všechny patche, funkce a Storyteller Voice Pack DLC z původní hry.

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama