Novinka Kooperační střílečka Arcadegeddon vás vyšle zastavit virus

Kooperační střílečka Arcadegeddon vás vyšle zastavit virus

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Postavte se hrozbám v unikátních úrovních.

Reklama

Střílečky jsou v současnosti žánrem, který až na pár výjimek a silných značek, pomaličku přechází do Free to Play sféry. Předběžný přístup aktuálně opouštějící kooperační střílečka Arcadegeddon je jedním z mála titulů, jež se ještě zkouší prodat. Příběh této TPS vás vezme do Super City, v němž se malým firmám moc nedaří. Doslova melou z posledního. Dobře je na tom pouze herna strýčka Gilla, na níž si brousí zuby megakorporace FFC. Na počátku celého dobrodružství se korporát vrhá do útoku a nasazuje do nejnovějšího projektu postaršího pána virus, který jej má agresivně převzít. Jakožto jeho příbuzný se necháte vyslat do virtuální reality, kde se dá hrozbě efektivně postavit.

Arcadegeddon před vás postaví celkem šestici různě navržených map, které je třeba vyčistit od služebníků viru. Střetněte se s data démony, čtyřmi bossy a řadou dalších protivníků, kteří se vám budou snažit ve vašem úsilí zabránit. Vstříc nepřátelům se půjde vydat až se třemi společníky. Nikdo vám však nebrání pustit se do tohoto dobrodružství na vlastní pěst, nebo se s ostatními hráči z různých platforem (PC, PlayStation, Xbox) dát díky funkci crossplay do PvP. Při boji o život užijete pestrou škálu herních schopností a především kreativně navržených zbraní.

Arcadegeddon je dostupný na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Pokud vás zaujalo, více se o tomto díle můžete dočíst na oficiálních stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama