Generation Zero Novinka Kooperační střílečka Generation Zero nabízí další update

Kooperační střílečka Generation Zero nabízí další update

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Noví nepřátelé a další dodatečná vylepšení.

Reklama

V minulém roce do kooperační střílečky Generation Zero dorazila aktualizace zvaná Resistance, která dodala možnost stavění základny.

A autoři v podpoře tohoto titulu pokračují i nadále, kdy aktuálně do hry dorazil update další, tentokrát se jménem Landfall.

Ten opět přináší hned několik novinek, mezi nimiž se skrývají i dva nové druhy nepřátel. První se jmenuje Wolf a nabídne celkově tři varianty, zatímco druhý nese označení Lynx a je si schopen poradit s každým terénem.

Na jejich podobu se lze podívat v galerii níže.

Také pokračují práce na proměnách různých lokací, kdy tentokrát se vývojáři zaměřili na Southern Forest Region a Marshlands, kdy se změnami přibyly i dodatečné sběratelské předměty.

Ve hře navíc nově naleznete kolečko s výběrem výbavy a zbraní (weapon wheel), takže už nebudete omezeni jen na tři zbraně. Mezi další změny ještě patří 5 dodatečných úrovní pro Plundra Storage a Recycling Bench, ale i upravené popisky materiálů, které vám prozradí, kde se zhruba dají nalézt.

Kooperační střílečka Generation Zero nabízí další update

V rámci aktualizace také dostanete bezplatný stavitelský balíček, který nabízí nové struktury, jenž využijete ve vaší základně. Navíc obranné mise mají různé nové iterace.

Samozřejmě ale také byly opraveny různé bugy, přičemž na kompletní seznam změn se můžete podívat zde.

Ovšem pokud máte zájem investovat nějaké peníze, můžete si zakoupit nové DLC The Base Defense Pack za 3,99 euro (100 Kč), nabízející přístup třeba k raketové věži, návnadám a explozivním sudům.

Hra je dostupná pro PC (Steam), PlayStation 4 či Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama