Novinka Kostičková mlátička LEGO Brawls je venku

Kostičková mlátička LEGO Brawls je venku

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vytvořte si svého kostičkového bojovníka.

Reklama

V současnosti, je zde k dispozici hromada brawler titulů, které se snaží získat pozornost hráčů. Vedle už zavedených klasik se na scéně objevila také open world variace Rumbleverse, nebo veleúspěšný MultiVersus. Nyní do těchto vod míří titul LEGO Brawls, který jak napovídá samotný název, přináší rvačku mezi panáčky z kostiček. Jeho hlavním tahounem se má stát vedle osobitě zpracovaných úrovní především možnost postavit si svého panáčka, dát mu výstroj a následně ho poslat do boje. Prakticky by se z toho mohl stát jeho primární trumf.

Dosti zajímavé je, že zatímco většina současných brawler her sází na free-to-play model, LEGO Brawls se vydává dosti neobvyklou cestou. Na PC , PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One si jej bezplatně nezahrajete. Zakoupit si jej minimálně na Steamu můžete za cca 1000 Kč, což je vzhledem velké míře konkurence odvážné. Vzhledem ke značce se to však do jisté míry dalo očekávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama